Aktywne Wpisy
fenbekus +3
Ile koni mechanicznych jest według was wystarczające do normalnej jazdy po drogach publicznych wszelakiego rodzaju? Normalnej = bez łamania prawa. Kupując auto trochę się obawiałem że te 150KM (autko ma ok. 1500kg) nie starczy na autostrady i że trzeba wincyj, ale w sumie jestem pozytywnie zaskoczony bezproblemowym wyprzedzaniem. Na tyle, że teraz zacząłem się zastanawiać gdzie jest ta „dolna” granica?
#samochody #auta #motoryzacja #autostradypolska
#samochody #auta #motoryzacja #autostradypolska
Nighthuntero +88
Adam Niedzielski przewalił 10 miliardów złotych na szczepionki, którymi nikt nie chce się szczepić i nie poniesie za to żadnych konsekwencji
#koronawirus #bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #polityka
#koronawirus #bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #polityka
#ukraina
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
W mojej rodzinie natomiast to było, jest i będzie najważniejsze święto w roku! Ważniejsze niż Wielkanoc, Boże Narodzenie, mecz kopaczy jelita na MŚ o honor czy przyjęcie polski do UE. Jeżeli nie rozumiesz i nie chcesz utrzymywać tradycji i czcić pamięci zasłużonych Polaków to tego nie rób, ale nie
@America: Tepi to sa rosjanie i teraz wypad z tagu onuco.
Dodaj jeszcze ze ukraincy jezdza ferari po warszawie i blokuja przejscia dla dzieci do przedszkola. xDD
Nie wybielaj w jakikolwiek sposób agresora ,nie neguj i nie popadaj w dyskusje , propaganda kremla działa w ten sposób by skłucić nas , gdyż my zadajemy pytania a putin za nieodpowiedniego
Zobacz sobie że na początku popierałeś przyjazd Ukraińców, a w momencie jak konfederacja zmieniła narrację to Ty też xd
Każdy inaczej podchodzi do tematu świat, dla mnie 11.11 to dzień jak każdy inny.
O widzę kolega wyłączył tv i włączył myślenie.
Super xD
A że nikt niczego nie podpalił, nie zniszczył ani nie pobił to dla większości Polaków przebitki z maszerowania durnych naroli, ich sponsorów - polityków i dopiero na końcu zwykłych ludzików jest o wiele mniej interesujące niż dynamiczne wieści z dowolnej wojny.
Ja sam się wbiłem wczoraj w końcu rowerem w poprzek przechodzącego tłumu,
"Mimo że Robert Bąkiewicz apelował o spokojny przemarsz, nie każdy wziął sobie do serca jego prośbę. Na trasie marszu doszło m.in. do incydentu ze starszą kobietą, którą uczestnicy marszu brutalnie zaatakowali za trzymaną w ręku unijną flagę.
Co więcej, pośród manifestujących słychać wykrzykiwane antyeuropejskie i antyukraińskie hasła. Widać też ogromny transparent „Stop ukrainizacji Polski”."
świętowanie niepodległości hasłami anty wobec kraju który walczy o niepodległość i walczy z największym zagrozeniem dla
Nie ma co się przejmować, bo jak słusznie zauważyłeś wiekszosc tutaj to emocjonalne dzieciaki.
Niestety, dzis w Polsce dominuje ukrofilia i rusofobia.
@America: xd macie jeden filmik a pozostałe podejrzane mecze ustawione przez Polaków i przemilczacie
@kam966: xD
To tyle o p*lakach, a teraz daj coś o Ukraińcach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@America: tak ukraiński calkowicie. Możesz już fruwać na jakiś polski. Pa.
@mateo_olsztyn: 11 listopada 1918 roku NIC SIĘ W POLSCE ISTOTNEGO NIE WYDARZYŁO. Święto ustanowiono prawie 20 lat później, kiedy okazało się, że polityka równego dystansu nic nie dała i trzeba odnowić sojusz z Anglią i Francją.