@Nighthuntero: tylu covidowcow na wykopie, którzy nadal powielają lockdownową propagandę, mogliby przyjąć po 10 dawek na rękę i może by te szczepionki się nie zmarnowały @Zuldzin np. z Jankesem mogliby się zgłosić na ochotników. Oczywiście za każdą dawkę powinni zapłacić z osobna, by te 10 miliardów się nie zmarnowało, ale co to za cena gdy w grę wchodzi triumf nauki nad szuryzmem?
@Nighthuntero: To nie jest wina rządu, tylko wina antynaukowych polaków, którzy się nie zaszczepili. Gdyby się zaszczepili to dziś nie można by uznać tych pieniędzy za zmarnowane. Partię i osoby, które głosiły takie antynaukowe tezy powinny zostać przywołane do wypłaty odszkodowań na rzecz państwa Polskiego.
To nie jest wina rządu, tylko wina antynaukowych polaków, którzy się nie zaszczepili. Gdyby się zaszczepili to dziś nie można by uznać tych pieniędzy za zmarnowane.
@ItsGrN: Nie chcesz się może zgłosić na ochotnika, żeby się zaszczepić aby żadna szczepionka się nie zmarnowała?
@ItsGrN Widzisz, a ja po żadnej i dalej żyje choć wg. niektórych ekspertów miałem umrzeć( ͡°͜ʖ͡°) . Mimo wielu kontaktów z osobami chorymi covida nie miałem. Cieszę się zdrowiem czego i wam życzę
@Nighthuntero: Podejście do covida i lockdownów to jedyna rzecz, przy której moje poglądy są zbieżne z konfederacją. Na szczęście inne rzeczy dyskwalifikują tych klaunów i z czystym sumieniem będę mógł na nich nie zagłosować ( ͡°͜ʖ͡°)
@Nighthuntero: Jeszcze nie tak dawno temu na mikroblogu każdy kto kwestionował szczepienia na covid był szurem, a takie wpisy dostawały po pare tys plusów XD Teraz każdy kto ma inne zdanie na temat ukrainy to onuca (czysty zbieg okoliczności)
#koronawirus #bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #polityka
@ItsGrN: Nie chcesz się może zgłosić na ochotnika, żeby się zaszczepić aby żadna szczepionka się nie zmarnowała?
Ooo Memcen, jaki śmieszny :)
No popatrzcie, szury się nie "poszczepiły", a pandemie odwołali.
Takie cuda.
Dociera coś, jakaś konkluzja?
Mocny fikoł ( ͡° ͜ʖ ͡°)