@Kantar: Wiedziałem, że Ruscy obskoczą w------l w ewentualnej wojnie i kłóciłem się o to z różnymi ekspertami ale jednocześnie był to powód dla którego do końca nie wierzyłem że ta inwazja się naprawdę zacznie.
że militarnie to oni jednak są chociaż tą regionalną potęgą
@Kantar: Pieniądz tworzy siłę. A kacapia jest biedna jak mysz kościelna, do tego przewalają większość na utrzymanie ogromnego p---------a i rozkradanie, do tego kacap nigdy militarnie dobrze nie stał i jeden zachodni najemnik wart był kilkudziesięciu kacapów.
Minister obrony Ukrainy napisał na Twitterze, że odbijanie terenów idzie sprawnie m.in. dlatego, że ukraińscy żołnierze są wypoczęci, a ich dzienne racje żywnościowe dostarczają organizmowi 5 tys. kcal.
Ruska strona od razu odpowiedziała zarzucając Ukraińcom kłamstwo stwierdzając, że nie da się zjeść 7 kg ziemniaków dziennie
@Kantar: Raszyści tak uwierzyli w swoją propagandę, że nie przewidzieli pomocy Zachodu. Ograniczonej bo ograniczonej w pewnych aspektach, ale jednak zmieniającej całą wojnę. Liczyli
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
@Kantar: Pieniądz tworzy siłę. A kacapia jest biedna jak mysz kościelna, do tego przewalają większość na utrzymanie ogromnego p---------a i rozkradanie, do tego kacap nigdy militarnie dobrze nie stał i jeden zachodni najemnik wart był kilkudziesięciu kacapów.
@Kantar: Raszyści tak uwierzyli w swoją propagandę, że nie przewidzieli pomocy Zachodu. Ograniczonej bo ograniczonej w pewnych aspektach, ale jednak zmieniającej całą wojnę. Liczyli