Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 44
961 127 + 76 = 961 203

No elo ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Korzystając z pięknej pogody jeszcze w październiku zacząłem sobie projektować pętlę - dojechać do Nakła i z powrotem. Plan był taki, żeby pojechać ostatniego dnia tegoż miesiąca i to się udało. Niestety pogoda nie dopisała tego dnia i mgła była taka, że widoczność była ziobrasta.

Oryginalny plan był taki, żeby zebrać trochę kwadratów (w tym pionierskich) i tym samym powiększyć swój osobisty kwadrat z 9 do 11. Niestety na wskutek przeszkód wszelakich ta druga część się nie powiodła. (,)

Najpierw za Wojnowem spotkałem martwego dzika. Jako porządny i światły obywatel chciałem go zgłosić do Urzędu Gminy, co też się udało, ale straciłem na tym prawie pół godziny (°°

Po dojechaniu do Nakła chciałem pojechać plus minus wzdłuż krajówki z powrotem na Bydgoszcz, lecz ruch, brak pobocza i mgła zmusiły mnie do skrętu w pierwszej możliwej wiosce w boczną drogę. Tym samym znalazłem się po drugiej stronie Kanału Bydgoskiego.

Potem po przejechaniu przez Łochowo pojechałem na północ wzdłuż Górnego Kanału Noteckiego, by mimo wszystko te kwadraty zdobyć i osobisty powiększyć.

Niestety jadąc między łąkami w Kruszyńcu napotkałem linię kolejową z przejazdem strzeżonym, który postanowił się zamknąć, jak byłem około 10 metrów od niego. Straciłem tam kolejne minuty.

Gwoździem do trumny był remont ulicy Leśnej w tej samej miejscowości, przez co była ona nieprzejezdna.

Wówczas wróciłem do domu.

#kwadraty
Max square: 9x9 (-)
Max cluster: 139 (+3)
Total tiles: 488 (+34)

Na zdjęciu Kanał Bydgoski (chyba).

#rowerowyrownik #ruszbydgoszcz #rower

Skrypt | Statystyki
AndrzejDudaKrolemJest - 961 127 + 76 = 961 203

No elo ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°...

źródło: comment_16679009876jipohIWQcDLvLZtzvY0AK.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach