Wpis z mikrobloga

Jak "przerobic" vite? Kiedys cos tam czytalem o cfw i innych rzeczach, nawet Uno wtedy sciagnalem lecz jakie sa teraz restrykcje? Mam najnowszy soft, nigdy nic nie wgrywalem innego. Zalezaloby mi jedynie na odpaleniu czegos z gba i psone. Mam czekac na ninja release i kupic gre na ktorej ten bug bedzie do wgrania cfw? Ogolnie tez mam ps+ to istnieja jakies obejscia na aktualny sklep psn, proxy czy cos w ten desen, czy po prostu czekac trzeba na cfw w wersji na nowy soft?

#gry #ps3 #psvita
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Colek: pod koniec grudnia ostatnio gra wyszla i ja usuneli, lecz jesli ja kupisz przed usunieciem beddziesz mogl wgrac cfw. Na wololo ludzie podaja pisza , ze maja juz nowy exploit i czeka sie na gre, z czasem jak wyjdzie nowy soft do konsoli i chce sie uzyc psn pojawa sie problem - update systemu. Czasem bylo jakies proxy, innym razem update cfw do tej wersji widc sie da.
  • Odpowiedz
  • 0
@Liquid_Snake: tydzien temu wgralem z ciekawosci 7.0.4+cydia, jednak na tym sofcie ip4 chodzi znacznie lepiej niz na czystym 7. Jednak nie mam potrzeby wgrywania czegokolwiek
  • Odpowiedz