Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
siemka, gra ktoś może w #grounded na #xbox ?
próbuję otworzyć wlaz do laboratorium w stawie i chyba coś jest zepsute, bo te przyciski, które powinienem aktywować w ogóle nie reagują. Nie da się wejść w interakcje z nimi :(
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ffrankowski: Najpierw trzeba tam się dostać rurą, i wtedy gra poprosi o aktywowanie trzech przycisków, które widać jak będziesz pływać sobie dookoła wejścia i później trzeba zasilanie odpalić. Wątpię by to było zbugowane.
  • Odpowiedz
  • 1
@Jestemkoksupotezny: właśnie fartem to odkryłem. Dla tych co nie wiedzą, najpierw trzeba wpłynąć do rury po lewej stronie (widać tam RAW science) I tam aktywować możliwość przełączania tych przycisków.
Tak czy siak, dzięki za pomoc
  • Odpowiedz
@ffrankowski: Ja już wszystko co się dało w tej grze odkryłem/zrobiłem i polecam śmiało przejść całą fabułę i poszukać fajnych smaczków, bo są w tej grze przedmioty, które można tylko znaleźć w konkretnym miejscu i nie da się inaczej ich zdobyć i czasami trzeba drogę sobie do nich pobudować dla ułatwienia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak samo kopać też warto ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
  • 1
@Jestemkoksupotezny: noo mnie wciągnęła mocno gierka, ostatnio grałem chyba z 6h xd dzisiaj wolne więc też sobie pykam. Znalazłem póki co 2 przyciski, jeden po lewej od włazu, drugi po prawej skitrany koło dwóch pająków. Szukam trzeciego
  • Odpowiedz
@ffrankowski: Jeden jest w pękniętej rurze na dole i trzeba popłynąć do końca by aktywować i wrócić taką samą drogą i po drodze warto zbadać szkielet, który tam można zauważyć przed skrętem w prawo do przycisku ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Jestemkoksupotezny: jedna tylko była, ale już sobie pofarmilem 5, zrobiłem ten Chełm i przeszukałem to dno dobrze, uzbierałem jeszcze chyba 5 tych kości i łusek karpia, pozbieralem RAW science'y, obadałem t-rexa i w sumie już wypłynąłem stamtąd, bo chyba przetrzepane na sto procent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz