Wpis z mikrobloga

Aha, tym razem wg wodza Jarka niskiej dzietności w Polsce winne sąąą < kręci kołem fortuny > kobiety do 25 roku życia bo chleją tyle co mężczyźni xD I jakieś anegdotki w stylu rozmlaskanego wujka na weselu że facet staje się alkoholikiem średnio po 20 latach nadużywania alko a kobieta po 2 latach xD Źródło: zaufajcie mi mordy.
Cała wypowiedź np tutaj.

Te tępe bzdury niestety wpisują się idealnie w tendencję pisowsko-katolską do traktowania kobiet jak bydła rozpłodowego. Idealna kobieta prawactwa (Kaczor lubi mówić per "dziewczęta") nie musi znać swojej wartości i praw, nie musi za bardzo cieszyć się życiem; ma być grzeczną, pokorną dziewicą z rączkami złożonymi do modlitwy. Nie może pić, być rozwiązła, truć swojego łona. 70-letnie dziady w typie Kaczora i biskupów uwielbiają gadać co młodym kobietom wolno a czego nie powinny, jakby trochę im było tęskno do czasów gdy można było kontrolować, lać i robić co się chce ze swoją babą i w sumie ta emancypacja to po co, dlaczego.
To że nie można w PL przerwać powikłanej ciąży, że stabilność państwa się chwieje, że nie ma poczucia bezpieczeństwa i pewnego jutra dzięki ich polityce - jest nieistotne w spadającej dzietności. To młode bezbożnice "dają sobie w szyję" :D piękny kraj, piękni ludzie, piękna władza.
#bekazpisu #bekazprawakow #kaczynski
  • 152
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Obecne warunki w tym kraju nie pozwalają na godne założenie rodziny

@Cecill: Więc jak to się dzieje, że większość par w Polsce ma przynajmniej jedno dziecko?
  • Odpowiedz
@koteria: Kaczynski wkurzyl ludzi ktorych i tak wkurza ale przynajmniej dzieki temu media juz nie walkuja tematu finansowania pisu.
A poza tym to na wsiach duzo dzieci bylo poczetych na dyskotekach, po alkoholu
  • Odpowiedz
@Zaqwsxe: to zdjęcie ma z 15 lat co najmniej, ludzie którzy głosują na PiS mieli wtedy po 40-50 lat, a mohery miały wymrzeć już dawno, pozdrawiam xD
  • Odpowiedz
@koteria w ciągu ostatnich paru lat w rodzinie i wśród znajomych porodzily się dzieciaki. Ostatnie tydzień temu. Większość rodzin, które planowały 2jke zostały przy jednym, przez bardzo złe traktowanie w szpitalu, c-----ą opiekę okoloporodową, komplikacje przez niepoprawne szycie, stan psychiczny matki w ogóle się nie liczy, bo już zrobiłaś swoje i teraz cierp. Wciskanie dziecka na siłę, polprzytomnej kobiecie, która i ma szwy po cesarce i po nacinaniu krocza, bo myśleli,
  • Odpowiedz
@koteria: Pije do nadużywania alkoholu, nikt nie zabrania go pić. Zwrócił uwagę na realny problem jakim jest właśnie a-----l i to ze osoby młode już nawet 13-14 Latkowie go nadużywają i to nie jest kwestia „o Boże chcą mi ograniczyć prawa- nie mogę chlać” a nadużywanie alkoholu, imprezy co dwa dni, zabawa, bardzo aktywne życie sexualne sprawia, ze większość młodych osób nie chce mieć dzieci bo nie mogli by robić
  • Odpowiedz
@koteria: dobrobyt nie jest gwarantem wysokiej dzietności, wszystkie kraje "bogatego Zachodu" mają raczej problem, statystyki ratują tylko imigranci XD Najprężniej rozmnażają się w krajach, gdzie sra się na ulicy.
  • Odpowiedz
via Android
  • 12
@Krzywa_noga Dokładnie. Wymienianie się traumatycznymi historiami z porodówek, szukanie szpitala gdzie będą traktować cię jak człowieka po forach - to typowe doświadczenie większości ciężarnych w PL, nawet przed wyrokiem TK. Fundacja "Rodzić po ludzku" nie powstała bez powodu. Niech o tym karakan pogada na swoich spotkaniach fanowskich.
  • Odpowiedz
Zwrócił uwagę na realny problem jakim jest właśnie a-----l i to ze osoby młode już nawet 13-14 Latkowie go nadużywają

@Infiniti46: Że niby Kaczyński na to zwrócił uwagę? Gdzie??
Jesli taka jest jego diagnoza to jakie podjął działania?
  • Odpowiedz
Aha, tym razem wg wodza Jarka niskiej dzietności w Polsce winne sąąą < kręci kołem fortuny > kobiety do 25 roku życia bo chleją tyle co mężczyźni xD

@koteria: jestem skłonny postawić hipotezę, że te chlejące mają właśnie więcej i wcześniej dzieci, niż te niechlejące. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@koteria: przywileje i szacunek do kobiet ma sens jak wypełniają swoją część w społeczeństwie w zamian za to co biorą

Obecnie kobiety mają zapewnione: bezpieczeństwo (policja, wojsko - mężczyźni), wcześniejsze emerytury, 100000000 zasiłków, dodatków, zapomóg, jeszcze chcą wprowadzić urlop menstruacyjny, parytety, jakości życia przeciętnej kobiety vs przeciętnego mężczyzny to jedno wielkie xD

A czego się oczekuje od współczenej kobiety? Niczego xD
więc nie wiem dlaczego cie dziwi mizoginia i anty-kobiece
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@koteria: dobrze że żyje w kraju gdzie prawie wszyscy (oprócz części katolików i muzułmanów) mają wywalone j---a na wszystko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@koteria: piją więcej, bo nie trzeba się już z tym kryć, widać typo uderzył w czuły punt, bo julki się zesrały potężnie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@koteria te pozytywne historię też są, tylko jest ich dużo mniej. Zdecydowana większość to takie dość traumatyczne przeżycia. Nie dziwię się, że po pierwszym kobiety nie chcą przez to przechodzić ponownie. Jest jeszcze opcja prywatnych porodów, ale ceny odstraszają i pewności też nie ma, że będzie dobrze.

To powinno być piękne przeżycie, jak najmniej traumatyczne, a rzeczywistość jest jaka jest i średnio zachęca ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@koteria: Tylko że już pomijając fakt sympatii czy antypatii, są na to dowody naukowe, choćby takie, że jako różowy pasek, masz taka sama ilość jajeczek od urodzenia i nowe się nie tworzą, wydalasz je z każdą miesiączką. A-----l niszczy te komórki, tak jak i uszkadza spermę, dlatego aby nie mieć dzieciaka z fasem, należy ograniczyć spożycie alkoholu.
  • Odpowiedz
@koteria: no wiadomo, pisiory ze swoją hipokryzją i szukaniem winy wszędzie tylko nie u siebie, idealnie wpisują się w kulturę swojego elektoratu jak i kościoła. Zawsze powtarzałem, że rządy pisu to nie przypadek. To odzwierciedlenie polskiego społeczeństwa.
  • Odpowiedz