Aktywne Wpisy
prezeskuliziemskiej +376
#zlodzieje #zabka #pomocy #krakow
Mam sprawę, kumpel Żabkarz wziął na dzień próbny do pracownika. Gość radził sobie całkiem spoko i miał rzekomo doświadczenie w pracy w Żabce. Wiec zostawił go na godzinę samego przy kasie. Niestety gość okazał się oszustem - ukradł karty przedpłacone, powysyłał sobie hajs, ukradł trochę towaru i tablet. W sumie około 5-7k. Sprawa zgłoszona na policję, ale jak to policja - raczej będzie ciężko. Oczywiście dane fałszywe ale
Mam sprawę, kumpel Żabkarz wziął na dzień próbny do pracownika. Gość radził sobie całkiem spoko i miał rzekomo doświadczenie w pracy w Żabce. Wiec zostawił go na godzinę samego przy kasie. Niestety gość okazał się oszustem - ukradł karty przedpłacone, powysyłał sobie hajs, ukradł trochę towaru i tablet. W sumie około 5-7k. Sprawa zgłoszona na policję, ale jak to policja - raczej będzie ciężko. Oczywiście dane fałszywe ale
Jacques-Pierre +108
609-1=608
Pirate's Utopia XL 130% Cove Corkes
Testowania miasta the Cove z HOTA ciąg dalszy. Miasto jest całkiem niezłe, chociaż mega rewelacji nie ma; straszliwym problemem wydaje się być drewno, którego wymaga tony; podobnie jest z kamieniami. Przypomina więc nieco zamek.
Wybrałem losowo bohatera, taki pseudo Crag-Hack; dostawał względnie niezłe skille, chociaż taktykę tylko dzięki szczęściu - wygląda na to, że nie jest to popularny skill u piratów.
Co do samej mapy, to jest dość przeciętna, podbiłem komputerowego gracza koło mnie, następnie kolejnego; próbowali odbijać zamki, ale obrona na mapach morskich jest dość łatwa - bo widać z której strony płyną. W przypadku kilku miast udało sie obronić "o włos", głównie dzięki przerzucaniu posiłków z dwóch miast na 1 komputerowego przeciwnika. Wrodzy bohaterowie mieli niezłe staty, ale udało mi się ich ukatrupić zanim coś zdziałali.
The Cove zdaje się być całkiem nieźle zbalansowanym miastem; piraci, roki i nixy to bardzo dobre jednostki; na razie nie mam opinii na temat węży i czarodziejek. 1 poziomowy odpowiednik rusałek jest beznadziejny, ale pozwala na różne magiczne taktyki w których lubują się Rosjanie.
Patch 1.32 poprawił sporo crashy
Czarodziejki na początku bardzo mnie odrzucały (mało HP) i wydawało mi się, że są gorsze od piratów z 3 poziomu; teraz nie mam opinii.
Swoją drogą, nie mogli zrobić