Aktywne Wpisy
wilkCaly +27
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
PiccoloColo +83
Mam info z pierwszej ręki. Siora Jacka rozpoznaje, ale nie idzie łatwo, bo twarz zdeformowana.
Niedaleko mnie się krył xD
#jaworek
Niedaleko mnie się krył xD
#jaworek
Witajcie specjaliści
Chce zrobić swoje pierwsze wino, mam Gąsior, drożdże winiarskie, 10l soku winogronowego ciemnego tłoczonego, cukromierz, alkoholomierz, korek i rurkę.
Nie mogę nigdzie znaleźć jasnego opisu ile cukru dodać by uzyskać jakiś tam efekt.
Czy ktoś może mi podpowiedzieć ile cukru dać na początek? Albo wysłać jakiś artykuł który od a do z opisuje jak zrobić wino z soku. Nie mogę znaleźć nigdzie jasnego opisu jak posługiwać się cukromierzem kiedy i co dodać żeby to miało ręce i nogi...
Pozdrawiam
A i trzeba jeszcze dodać, że jak sobie już policzysz tak jak napisał @czarnuch321, to ilość cukru wyjdzie Ci w gramach :)