Aktywne Wpisy
damienbudzik +200
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
ElectroNICK +138
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
Można kupić zasilacz i oddać w ciągu 14 dni - takie trochę cebulowe, ale jest to jakaś metoda.
I czy watów starczy do takiej konfiguracji
Proponuję zrobić szybki teścik.
Odpal furmarka i sam benchmark CPU, jak się zawiesi, to faktycznie może być problem z zasilaczem lub sekcją zasilania CPU na płycie, ale to drugiej jest mniej prawdopodobne.
Jak wszystko będzie działać na benchmarku CPU, to odpal sam test GPU. Jak się zawiesi kilka sekund po uruchomieniu, to masz odpowiedź.
@Toxen: XFX Core XT 500W
PSU ma zabezpieczenia OCP i by wyłączył całkowicie kompa, gdyby nie dawał rady.
Radek od asusa ?
https://www.wykop.pl/wpis/53251111/byl-gtx-970-nie-ma-gtxa-p-komputery-zalesie/
Jak już coś padło na tej MSI od strony zasilania, to prędzej driver sterujący mosfetem.
W innym przypadku karta miałaby zwarcie i zasilacz w ogóle by się nie uruchomił.