Wpis z mikrobloga

Jamnikara chce "samca alfa", a ja bym dużo dała za takiego kartofla jak Przemek xd Szkoda chłopa, mam nadzieję że po programie znajdzie sobie jakąś ogarniętą dupe

A tak przy okazji to dziękuję Wam Mirki bo gdyby nie wasze komentarze to oglądanie tego programu straciłoby dla mnie swój urok ()

#slubodpierwszegowejrzenia
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@asadasa: ja też bym się cieszyła z takiego Przemka. Dobry, uczuciowy, ma poczucie humoru które lubię, jest ciepły i przytulaśny, chętnie spotyka się z ludźmi, nie robi dram i dla mnie serio ma ładną buzię - moim zadaniem naprawdę wartościowy facet.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@asadasa: @bulba1605: każda taka mądra, jak zobaczy go w tv. Ale żeby dać szansę takiemu szaraczkowi na tinderze albo speed date to już nie ma komu
¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@bulba1605: otóż to. Taki zwykłych chłopak, gdzie 'zwykły' to zdecydowanie zaleta. Można by było sobie z nim wieść spokojne życie bez spin. Według mnie to jeden z najfajniejszych uczestników tego programu
  • Odpowiedz
@T3sla: Jak to nie ma komu, jak jest. Schudnę jeszcze kilka kilo, skończę terapię i będę sobie szukać takiego szaraczka na tinderze, życz mi powodzenia xD
  • Odpowiedz
Schudnę jeszcze kilka kilo, skończę terapię

od 5 lat 11 mies. na Wykopie

@asadasa: tu terapia nie pomoże, za długo przebywasz w tej krainie s----------a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@asadasa: jamnikara to ciężki przypadek, przechodzi ze skrajności w skrajność - od idealizacji do dewaluacji, od osaczania do wycofania. Kolejny przypadek nadający się na terapię (ale gdyby brali tych normalnych, to byłoby nudno - państwa nosaczy praktycznie nie pokazują).
  • Odpowiedz
@asadasa: mi osobiście pasuje Agnieszka z poprzedniego sezonu do Przemka. Obydwoje spokojni, zdecydowani. Jamnikara to ma odklejke co 5 minut i jej się w zależności od osobowości w danej chwili wszystko zmienia
  • Odpowiedz