Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kreek: wyrwane z kontekstu - ilość plusów wskazuje, że nie zrobiłeś odnośnika do wpisu, bo zburzyłby on Twoją narrację. Gdyby ta wypowiedź była tak oburzająca w kontekście, w którym została napisana, to jej autorka nie zebrałaby tych plusów (no chyba że faktycznie to wina tych beciaków).
  • Odpowiedz
@Krolowa_Nauk: chodzi o post w którym gość nie chce być z babka, do której startował kiedys, a ona go nie chciała, spotykała się z innymi, jak już skończyły się opcje, to napisała do niego. Niestety nie chciał być już na jej zawołanie.

Co prawda trochę wyszedł z tego żal, bo napisał jej, że teraz on będzie się spotykał z innymi i jak już się namysli, to da jej znac, nie
  • Odpowiedz
@Aldehyd_Glutarowy: @Kreek: ok, dzięki za kontekst - faktycznie mocna reakcja. Co do wpisu pokrzywdzonego przez różową, to czasami faktycznie często lepiej oceniamy ludzi, którzy nie zniżają się do tego samego poziomu, co druga strona (co bywa trudne). Ja się kiedyś nie zniżyłam i czasami mam poczucie, że na kij mi to całe "zachowanie klasy", kiedy mogłam komuś wygarnąć tak, żeby chociaż dotarło do niego, jakim jest imbecylem (choć
  • Odpowiedz
jednak co najmniej połowa wykopu to beciaki którzy będą bronić swojej księżniżczki za wszelką cenę nawet jak będzie ich zdradzać, obrażać, poniżać i traktować jako koło zapasowe.

@Kreek: urojenia przegrywoidalne. Wielu przegrywów ma nasrane w głowie, a ty od nich ustalasz standard normlanego achowania w stosunku do kobiet.
  • Odpowiedz
@Kreek: No może i op się trochę zesrał, ale ten komentarz nie wiem kto plusuje oprócz spermiarstwa XD Jakie "mizogoniczne urojenia"? Laska odezwała się do niego tylko dlatego że karuzela kutasów ją zmęczyła i przypomniała sobie o tym beciaku ze studiów który się obok niej kręcił rok temu XD
  • Odpowiedz
@ChamskoCytuje:

Jakby tu jeszcze były jakieś argumenty, ale nie, ten post to typowe "INCELUU! NIE RUCHASZ I JESTEŚ MIZOGINEM INCELU". Jestem w szoku że to tyle plusów dostało.
  • Odpowiedz