Aktywne Wpisy

Bunch +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Co prawda trochę wyszedł z tego żal, bo napisał jej, że teraz on będzie się spotykał z innymi i jak już się namysli, to da jej znac, nie
Wpis jest w gorących: https://www.wykop.pl/wpis/68564619/anonimowemirkowyznania-odezwala-sie-do-mnie-moja-b/
Jest oburzająca, bo każdy człowiek by się źle czuł z bycia opcją zapasową, a ta wylatuje z jakąś mizoginią xD
Może koleś faktycznie niepotrzebnie pisał do niej ten wysryw, ale jego odczucia są uzasadnione.
@Kreek: dokładnie tak, niepotrzebnie.
@Kreek: urojenia przegrywoidalne. Wielu przegrywów ma nasrane w głowie, a ty od nich ustalasz standard normlanego achowania w stosunku do kobiet.
Jakby tu jeszcze były jakieś argumenty, ale nie, ten post to typowe "INCELUU! NIE RUCHASZ I JESTEŚ MIZOGINEM INCELU". Jestem w szoku że to tyle plusów dostało.