Aktywne Wpisy

Kobieta trafiła do psychiatryka przez reklamę na lodówce.
Samsung zaczął wyświetlać reklamy na swoich premium lodówkach za 5 000 dolarów. Jeden z takich banerów promował popularny serial AppleTV „Pluribus” - "Jedyna" i zawierał napis: „Przykro nam, że cię rozczarowaliśmy, Carol” (tak miała na imię główna bohaterka serialu).
Dokładnie ta reklama pojawiła się na lodówce Brytyjki o imieniu Carol, która choruje na schizofrenię — zobaczyła ten tekst i pomyślała, że zaczyna się u niej epizod
Samsung zaczął wyświetlać reklamy na swoich premium lodówkach za 5 000 dolarów. Jeden z takich banerów promował popularny serial AppleTV „Pluribus” - "Jedyna" i zawierał napis: „Przykro nam, że cię rozczarowaliśmy, Carol” (tak miała na imię główna bohaterka serialu).
Dokładnie ta reklama pojawiła się na lodówce Brytyjki o imieniu Carol, która choruje na schizofrenię — zobaczyła ten tekst i pomyślała, że zaczyna się u niej epizod
źródło: IMG_4247
Pobierz
michal-skrzypik +55
Dajcie kilka plusów, chuop wywalił się w pracy i sobie palca złamał (╥﹏╥) Teraz miesiąc wywalony z życia. Gitara nie, siłownia nie, modele nie, depresja tak (╯︵╰,) #wypadek #gorzkiezale
źródło: temp_file2440033337791242603
Pobierz

#heheszki #humorobrazkowy #ps5
źródło: comment_166737467193eZJllMQsBLpgsA6XYKDh.jpg
Pobierz@ChwilowaZielonka:
źródło: comment_1667393303IgUNyOiWdBo2tFGS4WT9eY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Zakładając, że żona (w końcu nie musi konsultować) też sobie coś kupi za 3k cebulionów, to robi się wydatek 6 tysięcy złotych w jednym miesiącu ponad normalne wydatki.
W kraju w którym wiele rodzin żyje od pierwszego do pierwszego taki wydatek ma znaczenie.
No chyba to takie niemeskie jest, zeby po prostu powiedziec, ze lubie swoje zycie i sie nie wstydze drobnych jego przyjemnosci. Powiedzenie, ze lubie spedzac czas ze swoja żoną to już w ogóle pewnie wprawiłoby co poniektórych w konsternację
Kupiłem ostatnio nowego coda na ps5 to dostałem o------l ze niby kiedy będę miał czas w to grać.
@ChwilowaZielonka: ale przecież kobiety też ukrywają przed mężem zakupy (kupione za swoje)
@ChwilowaZielonka: ja takie "związki" tylko na internecie widuję, jak trzeba śmieszny obrazek wyprodukować (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Komentarz usunięty przez autora