Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Odezwała się do mnie moja była crush ze studiów, która to w 2021 roku rozstała się ze swoim chłopakiem i przez ten cały czas spotykała się z innymi kolesiami, a o mnie przypominała sobie tylko wtedy gdy potrzebowała pomocy na studiach. Zaproponowała spotkanie, więc spytałem się w jakim celu, a ta mi odpowiedziała, że chce pogadać o nas i że chce ze mną spróbować. XD Wyjaśniłem jej jak wygląda sytuacja z mojej strony, a mianowicie: „przez półtora roku od zerwania z chłopakiem miałaś do wyboru mnie i innych, olewałaś mnie i wybierałaś tych innych, którzy w twoim mniemaniu byli lepsi ode mnie, a gdy ci z nimi nie wyszło i pula potencjalnych facetów zaczęła się kurczyć, to nagle przypomniałaś sobie o mnie? Dlaczego mnie tak traktujesz?” Na co ona spytała, że niby jak mnie traktuje? Więc jej odpowiedziałem, że traktuje mnie jak gorszy sort, jak koło zapasowe i zaproponowałem jej, że spoko możemy się spotykać, ale ja traktuje ludzi z wzajemnością, więc najpierw ja pospotykam się z innymi dziewczynami, a gdy mi z żadną z nich nie wyjdzie, to wtedy będziemy mogli się spotykać. Nic już nie odpisała. XD
#przegryw #blackpill #redpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6361fcacdbaf114ed5dbe491
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 142
@nvmm: @czlowiek_z_miasta: @masz_fajne_donice: @teh4esz: @AlienFromWenus: Sam ostatnio mialem bardzo podobna sytuacje co OP. Na poczatku bardzo sie staralem bo mnie zainteresowala swoja osoba, jednak po pewnym czasie banka pekla jak sie dowiedzialem ze jestem opcja w jej castingu, pozostawionym na pozniej bo poki co sa inne, ale raczej chwilowe. Jak zaczal sie jej grunt walic pod nogami to byl odwrot 180 stopni ale u mnie juz bylo
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ark00:

albo chodzić za nią z pół roku zanim zamoczy bo może zaczela się szanować xd

Nie ma takiej dupy, która jeżeli sama zagada to nie popusci szpary po tygodniu, dwóch max. Wystarczy wino kolacja netflix.no chyba nie muszę wam mówić jak to się robi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@demagog:

kolejny płaczek, któremu się ulało, bo ma jakieś urojenia. Nauczcie się wreszcie, że jak nie macie profitów z jakiejś relacji, to jej nie ciągniecie, a nie dajecie się dymać, przegrywy.

A jak chcecie babie dopiec, to mówicie "nie jestem zainteresowany" i tyle. Obojętność to najgorsza rzecz dla kobiety, a nie jakieś desperackie wyrzuty i płacze.

@czlowiek_z_miasta:

Dobrze zrobiłeś, źle powiedziałeś. Wyszedłeś na straszną sierotę, chlip ty mnie nie chciałaś
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@invit: Liczą się, ale niezbyt dobrze dobrał sobie obiekt do wylewania frustracji. Z perspektywy dziewczyny była to chęć nawiązania jakiejś więzi. Człowiek poskładany relacyjnie i emocjonalnie odpisałby po prostu, że nie jest zainteresowany, albo by nie odpisał, ale nie wylewałby na nią swojego żalu za to, że dopiero jej się spodobał.
@nvmm: ojejku i co p0lce korona z głowy spadła księżniczce? Taki delikatny aniołeczek kwiatuszek? Przez 10 lat była obiektem wylewania owszem ale spermy czadów xD i jakoś jej nie przeszkadzało. Potem nagle obudziła obudziła się że jest gotowa na miły gość. To on ją olał i dobrze.
1a6e1 9r33n: Ty BAŁWANIE. Tym właśnie skutkuje #blackpill. Wylałeś swoje frustracje i dalej będziesz sam.Gratulacje OPie,pokazałeś jej !

Traktowała cię jako gorszy sort,bo widocznie z jej perspektywy taki byłeś. I co z tego ? Co z tego skoro ją nauczyło i chciała być z tobą ? Zmarnowałeś dobrą okazję ot co.

Za kilka lat może być tak,że będziesz płakał w 4 ścianach że żadna cię nie chce albo zapijał to
1a6e1 9r33n: >Złapcie się za krocze i znajdźcie tam jaja, a jak wam jądra nie produkują teścia to przestańcie jeść sojowe kotleciki i zacznijcie wbijac strzykawy z teściem w poślad

Tobie żaden testosteron nie pomoże @Pozytywny_gość

To żadna sztuka "być zwycienzcom" w ramach odstawiania takiej pozy blackpillowy tłuku. Sztuka to dostać po mordzie a mimo to wstać, dostać po mordzie od życia drugi raz,n-ty i dalej wstawać i mieć to
@Wyrelworelowany: twój wysryw miałby sens, gdyby OP tej laski wcześniej nie znał i poznał dopiero niedawno.
A w sytuacji, w której od zawsze był "głęboką rezerwą" to zgoda na relacje to upokorzenie się. No chyba, że porucha i stwierdzi, "że to nie to", ale wykluczył tę opcję.