Wpis z mikrobloga

@nairoht: w komentarz na wowheadzie i oficjalnym forum jest drama zawsze i z każdego powodu ;p
Feral znerfiony? "Brawo, dobijcie jeszcze bardziej umierający spec - cholerny Blizzard..."
Feral zbuffowany? "Całkowity brak balansu, pseudo rogue zajmie wszystkie sloty w m+ i nie będzie miejsca dla innych speców - cholerny Blizzard"

Ale te 12 miesięcy to niezły deal, skuszę się jak mi się skończy aktualny sub.
  • Odpowiedz
@Lstr: to jest deal. Niezły deal to by był jakby dali po 9.99 EUR za miesiąc w przypadku kupna 12 miesięcy z góry. Tak to nie różni się niczym od 6 miesięcznej subskrypcji.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@nairoht: Przez ostatni rok miałem praktycznie w każdym miesiącu aktywną subskrypcję (2x po 6 miesięcy). Co za różnica czy się kupi w takim przypadku 2x półroczny czy roczny xD
  • Odpowiedz
@nairoht: Afera jest zawsze, ale szkoda, że nie pojawi się w półrocznym abo (wydaje mi się, że to i tak duży kredyt zaufania dla Blizza). Dzień wcześniej akurat mi zasubowało na następne pół roku, mam nadzieję, że króliczek z okazji chinskiego nowego roku bedzie fajny, ale obawiam się, że sezony w DF mogą trwać jeszcze dłużej niż trwały w SL (dla mnie sporym wyznacznikiem w tej kwestii jest chociażby podniesienie
  • Odpowiedz