@no_proof: @brh77603: zle sie wyrazilem. Ostatni gumowy wieszak jest przed ta skrzynia(filtrem?) A to jeszcze prawie metr do wylotu.i sam widze jak to mi sie przesuwa po 2 -3 cm w rozna strone. Nawet sie błotnik przypalił w jednym miejscu.ide zdjecie zrobic:)
@Zbieracz_kapiszonuf: Zobacz jak to jest zrealizowane w innych samochodach. Ja bym to przytrzymał na jakiś wieszaku gumowym, żebyś na sztywno tego nie dawał.
@Zbieracz_kapiszonuf: a ori tłumik na te 2x2 końcówki to nie był przypadkiem większy? wtedy końcówki były na mniejszym ramieniu i dlatego się nie kolebotały?
jak mocne jest to łączenie na pierwszej obejmie od tłumika? można się siłować i się trzyma? czy da się to zruszyć? przestawić? żeby to z czasem od wibracji i kolebotania nie zaczynało wypadać? pękać?
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
@Zbieracz_kapiszonuf: nie mam pojęcia co masz na myśli, może katalizator ?
źródło: comment_1667241151oQcPEkX2uRJkYqED5NKSGa.jpg
Pobierzźródło: comment_1667241147NrrtoErQwY8uY1yUhPZqgH.jpg
Pobierzźródło: comment_1667241240eqXDCS38msajBbBOKydaNf.jpg
Pobierzźródło: comment_1667241514e0045NlImk4XJH4XBQfmya.jpg
Pobierzwtedy końcówki były na mniejszym ramieniu i dlatego się nie kolebotały?
źródło: comment_1667242018JVRh3AeRE0g8D3KMhWGghb.jpg
Pobierzjak mocne jest to łączenie na pierwszej obejmie od tłumika? można się siłować i się trzyma? czy da się to zruszyć? przestawić? żeby to z czasem od wibracji i kolebotania nie zaczynało wypadać? pękać?