Aktywne Wpisy
Cześć,
chciałem podzielić się z Wami raportem finansowym mojej rodziny za lipiec. Od wielu lat prowadzę listę wydatków i przychodów, która pozwala mi kontrolować i zarządzać domowymi finansami.
Przychody w minionym miesiącu wyniosły
19 960,77 zł, natomiast koszty 9 312,43 zł.
Pozwoliło nam to oszczędzić 10 648,34 zł.
Przychody dzieliły się jak niżej:
-Moje wynagrodzenie: 13 801,58 zł
-Wynagrodzenie Żony: 5 599,20 zł
-Inne przychody: 500 zł (500 plus)
-Zwroty ubrań: 59,99
chciałem podzielić się z Wami raportem finansowym mojej rodziny za lipiec. Od wielu lat prowadzę listę wydatków i przychodów, która pozwala mi kontrolować i zarządzać domowymi finansami.
Przychody w minionym miesiącu wyniosły
19 960,77 zł, natomiast koszty 9 312,43 zł.
Pozwoliło nam to oszczędzić 10 648,34 zł.
Przychody dzieliły się jak niżej:
-Moje wynagrodzenie: 13 801,58 zł
-Wynagrodzenie Żony: 5 599,20 zł
-Inne przychody: 500 zł (500 plus)
-Zwroty ubrań: 59,99
IdillaMZ +11
Dzisiaj zaczynam oceniac zachowawcza, pozbawiona energii i inicjatywy prezydenture Bidena, coraz bardziej negatywnie.
Nie dokonala sie oczekiwana mobilizacja na zachodzie. Zachod majacy nieskonczone zasoby, zachowuje sie tak jakby wojny na Ukrainie nie bylo.
O zachodniej Europie juz nie mowie, ale USA z perspektywy czasu okazalo sie takim samym hamulcowym, ktory nie rozumie po co toczy sie wojna.
Gdyby zachod 1% gospodarek poswiecil na wojne, to juz mielibysmy pewnosc, ze Ukraina moglaby wypracowac
Nie dokonala sie oczekiwana mobilizacja na zachodzie. Zachod majacy nieskonczone zasoby, zachowuje sie tak jakby wojny na Ukrainie nie bylo.
O zachodniej Europie juz nie mowie, ale USA z perspektywy czasu okazalo sie takim samym hamulcowym, ktory nie rozumie po co toczy sie wojna.
Gdyby zachod 1% gospodarek poswiecil na wojne, to juz mielibysmy pewnosc, ze Ukraina moglaby wypracowac
Nie wciskam ci nic, tylko mówię, żebyś kupił kierownicę, bo tego typu gry nie dają żadnej frajdy, kiedy gra się na padzie, to raz.
Dwa, to twoje podejście... Masz jakieś problemy psychiczne, że w tekście o grze wideo widzisz rasizm, bo użyłem potocznego określenia osoby skąpej? Jprdl, co za beton...
Pytasz o symulator rajdów, a potem twierdzisz, że chcesz grać na padzie... Pom czym uciekasz, blokujesz, płaczesz w poduszkę... Żenuła. Intelektualne dno.
Kilka lat temu sprzedałem rajdówkę, a dwadzieścia lat temu pracowałem w serwisach rajdowych, ale to ty możesz pojechać z szefem do Słomczyna... Raz... Zajebiście... A ja sobie latam na fajnej kierownicy, kiedy tylko chcę, bez wychodzenia z domu, kupowania opon, częsci zamiennych i tankowania za kilka stów rajdówki. Oj, młody...
https://www.wykop.pl/wpis/68509363/#comment-243600333
pyta sie o jakas gierke a piszesz mu zeby kupil se kierownice koniecznie, NO BO PANIE JAK TO, BEZ KIEROWNICY TO NIE POJEDZIESZ, NIE BEDZIE FRAJDY
Potem wrzucasz mu od zydow, ktorym szkoda na to kasy i sie dziwisz ze typ nie chce nic wiecej od ciebie
CHLOP SIE PYTAL O GRE, A JAK BEDZIE CHCIAL TO SE PODEPNIE KLAWIATURE I NA STRZALKACH BEDZIE GRAL
Użyłęm określenia żyd, bo tak przecież jest. Żałuje kasy na kierę za 700 złotych, bo za tyle można kupić najniższą wersję trustmastera.
Przy okazji wspomniałem, ze leży mi w szafie G29 i może bym mu ją sprzedał, ale musiałbym się zastanowić, bo mam projekt w trakcie, gdzie będzie ręczny
@rkore: Symulator rajdowej jazdy samochodem i pad od xboxa - kumasz to? Bo ja nie.
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: To ty z tego zrobiłeś dramę, bo wystosowałeś do mnie dwa długie komentarze, po czym zablokowałeś mi możliwość odniesienia się do nich, a to jest zwykłe tchórzostwo, synku. No i jest to niekulturalne w chooj.
Otrzymałeś szczerą ocenę sytuacji i się poryczałeś jak dziecko.