Jakie podacie najbardziej spektakularne kłamstwa dr niehabilitowanego napierdziały. Pytam bo początkowo słuchałem z zaciekawieniem jako odtrutkę na katomartyrolo, ale jak posłuchałem niektórych kocopołów. Pierwszy z brzegu temat Lwowa gdzie od 1/3 Polaków doszedł po wejściu na wiki do 65 proc ale i tak Curzon jest spoko i Kresy wszyscy mieli w dupie. Gdzie jeszcze podawał takie ewidentne dane z IDZD. #napierala
@AnhelliWeMgle: A gdy ktoś mówi, że czuje się obywatelem UE, to określa to jako naiwność federalistów, i że on CZUJE, że UE rozpadnie się Korwin.exe xDDD
@Mjj48003:no to ciekawe, akurat do UE i stronnictw federalnych to akurat mu powinno być blisko, ja jestem dużo bardziej konserwatywny od niego, a jestem euro federalistą.
@jobzpaticzku: Japończycy kochają Jankesów to jedna, drugie kłamstwo praca/miejsce pracy w Japonii jest dożywotnia, co jest nie prawda od 30 lat kiedy to potężne keiretsu koncerny zlikwidowały masę miejsc pracy, trzecia ze w Japonii jest demokracje, w gruncie rzeczy tam jest feudalizm zaibatsu i nie ma szans wybić się poza kastę #napierala #klamie #alkoholizm #kastratcontent #haldol #bezrobotny
Dostałem chatę w Niemcach w spadku, rzeczoznawca wycenił na 350k euro Myślę żeby sprzedać i otworzyć jakąś franczyzę w Polsce W co byście weszli? Żabki, dino?
#napierala
źródło: comment_1667164428D6XwH4pR5dL3WqHtf5HPLx.jpg
Pobierztrzy klamstwa w jednym zdaniu