Aktywne Wpisy
ChickenDriver2 +30
#pracbaza
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Fennrir +119
Niezła #patodeweloperka w #katowice przebijająca chyba nawet wrocławskie nadbudówki: trzykondygnacyjna nadbudowa stanowiąca połowę wysokości budynku. Kamienice są w ewidencji, ale konserwator najwyraźniej problemu nie widzi, co innego gdyby szaraczek chciał wymienić okna, wtedy już by była "ingerencja w wygląd zabytku". IMO powinien być bezwzględny zakaz nadbudowywania zabytkowych kamienic (z jedynymi dopuszczalnymi wyjątkami w celu odtworzenia oryginalnej wysokości czy wyrównania pierzei), bo to co się dzieje w ostatnich latach to jest kompletna patologia.
Czy znacie pary które poznały się w klubie? Jestem studentką i od paru miesięcy singielką. Ostatnio dość często odwiedzam kluby, zdarza się że zagaduje tam sama facetów bo chciałabym kogoś poznać na dłużej. Gadamy, tańczymy, wymieniamy numery i zamiast rozejść się i na przykład spotkać następnego dnia, dostaje zaproszenie do domu i tym samym brak perspektywy potraktowania relacji poważnie i chęci poznania mnie. Ewentualnie opcja wymiany paru wiadomości następnego dnia i na tym koniec. Gdzie poznawać singli chętnych do związku?
#zwiazki #niebieskiepaski
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #635e787f9ab149d41b70e07b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: xD
Zastanów się jakiego faceta szukasz, wtedy będzie łatwiej ogarnąć, gdzie takiego można znaleźć.
Jeżeli jesteś ładna to faceci sami zagadują, aby ułatwić sprawę rób rzeczy sama bo, aby zagadać do kobiety w grupie trzeba o wiele więcej odwagi. Jeżeli jesteś przeciętna to jakieś apki typu facebook date czy Tinder, przez DM na Instragramie tez bardzo wielu zagaduje. Warto tez myśleć jakiego chcesz faceta i myśleć gdzie tacy bywają, a potem należy
Fajnie że zagadujesz i próbujesz poznać, ale klub to miejsce gdzie się próbuje wyrwać najlepszą wizualnie sztukę.
Może spróbuj w miejscach nietypowych (np. wernisaże, grupowe zajęcia sportowe, turystyka), nie nastawionych na łowy.
Ja nie wiem.
Zawsze rozmawiam z kobietami jak np. coś kupuję w sklepie i oboje wciągamy się w rozmowę.
Mam dziwny dar do zagadywania, niestety często są to już zajęte kobiety :(
Na Wykopie!
@AnonimoweMirkoWyznania: Na wykopie.
Jak celujesz w tych którzy mają kolejke świń do rżnięcia to nie oczekuj, że nie będziesz jedną z kolejkowiczek
@AnonimoweMirkoWyznania: Tak, znam 1. Nawet są małżeństwem. Głównie dlatego, że z klubu poszli do mieszkania i zaliczyli wpadkę, no ale są 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Ja ze swoją różowa poznaliśmy się w klubie na imprezie ¯\_(ツ)_/¯
Zero kontaktu wcześniej, zero wspólnych znajomych, różne miasta itd.
Już 5 lat razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ImYourPastClaire: gdzie bywają lekarze, deweloperzy i programiści-piwniczaki? Za wszystkie sugestie będę wdzięczna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
---
---