Aktywne Wpisy
suleD +154
Nienawidzę Rosji. Jedyne co świat zawdzięcza temu wrzodzie na dupie świata to śmierć, gwałty, głód, choroby, bieda, zniszczenie, przemoc, rozbijanie społeczeństwa. #ukraina
Igrekpl +66
Po półtora roku od założenia mojego 125L akwarium, choroba zaczęła postępować, i właśnie w mieszkaniu zameldował się drugi baniaczek o pojemności 400L ( ͡º ͜ʖ͡º) wrzucę zdjęcia jak będzie gotowe :D #akwarystyka
Czy znacie pary które poznały się w klubie? Jestem studentką i od paru miesięcy singielką. Ostatnio dość często odwiedzam kluby, zdarza się że zagaduje tam sama facetów bo chciałabym kogoś poznać na dłużej. Gadamy, tańczymy, wymieniamy numery i zamiast rozejść się i na przykład spotkać następnego dnia, dostaje zaproszenie do domu i tym samym brak perspektywy potraktowania relacji poważnie i chęci poznania mnie. Ewentualnie opcja wymiany paru wiadomości następnego dnia i na tym koniec. Gdzie poznawać singli chętnych do związku?
#zwiazki #niebieskiepaski
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #635e787f9ab149d41b70e07b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
klubowicze - ruchacze
tindery i inne apki - ruchacze
praca/szkoła/osiedle - "...tam się #!$%@? nie wojuje"
zagaduje na ulicy/w maku - desperat po kursie podrywu z youtube
z internetowych zostaje tylko sympatia.pl albo katolickierandki.eu
najlepiej to jakby walnął piorun i was połączyło kilka lat temu, żebyś była już w kilkuletnim
Dla mnie problem, ze zadna z tych rzeczy mnie nie interesuje xD
Dokładnie jest z Tinderem.
Tak jak wszędzie, ludzie są różni i trzeba się przyłożyć do odsiewu i mieć szczęście do poznania wartościowej osoby.
Zalezy od podejscia faceta, da sie ale ciezko