Wpis z mikrobloga

Lepiej w stosunku cena - czas - jakość, kupic hantle + ćwiczyć na drążku, czy chodzić na siłke?

Ps: co wy teraz zrecie, jak zarcie takie drogie? Albo jak wam to nie przeszkadza, to powiedzcie ile zarabiacie? Dieta na mase jest strasznie kosztowna. zwykla paczka jaj to 9zł, a trzeba zrec duzo i dobrze

#mirkokoksy #silownia #kalistenika
  • 8
@essos: w domu to mi się nie chce ćwiczyć, więc ćwiczę kalistenike na siłowni xD jem dużo naleśników z białkiem w różnej formie (z dżemem, z twarogiem, czasami wytrawne z szynką i mozzarellą, albo z parówkami i mozzarellą), kupiłem ostatnio kamień do pizzy i wychodzi #!$%@? dobra, więc też często ostatnio wlatuje xD obiady normalne jem, po prostu mniej na mieście się stołuję, gdzie kiedyś dosyć często.
@Janczixd: oczywiście, że
@essos Robie na masie 3000 kcal I moja twierdzi, że to jest 50zl na dzień, a czasami trudno mi dojeść wszystko. Jakoś tego mocno w budżecie nie odczułem, poza tym coś z tego życia trzeba mieć a nie liczyć każdy grosz. Zwykle w diecie mi wychodzi 180g białka nawet 200g co przy mojej wadze daje 2,5-3g białka na kilgoram masy ciała.

Kiedyś ćwiczyłem w domu, ale na masie się progresuje i musisz