Wpis z mikrobloga

@czarlipe: od lipca. Tak jak mówię - jestem bezdomny, więc jak mam pracować? Mam olać kąpiele i obiady by nieludzko pracować spiac i odpoczywając na kartonie na ulicy? Kto weźmie osobę bezdomna, która nie ma gdzie się myć do pracy? Kąpiele mam od 9-11. Mała działalność gospodarcza, nic takiego szczególnego.
  • Odpowiedz
@czarlipe: ale czego nie rozumiesz? Czyli mam nie myć się, spać na kartonie, na nim odpoczywać i pracować? Pomijając już fakt kto osobę w takiej sytuacji do pracy weźmie, bo nadmiaru pracy też nie ma. Znam, w zimę dam sobie radę bo tu nie ma takich zim a jak będę chciał to na zimę mogę iść do noclegowni. Ale ma to plusy i minusy.
  • Odpowiedz
@czarlipe: od lipca. Tak jak mówię - jestem bezdomny, więc jak mam pracować? Mam olać kąpiele i obiady by nieludzko pracować spiac i odpoczywając na kartonie na ulicy? Kto weźmie osobę bezdomna, która nie ma gdzie się myć do pracy? Kąpiele mam od 9-11. Mała działalność gospodarcza, nic takiego szczególnego.

@AntemuralePrzegrywitatis: A wiesz, że istnieją też zmiany nocne? A oprócz tego w wielu miejscach pracy można wziąć prysznic?
  • Odpowiedz
@TheWatcher: Prawie niemożliwym jest dostać pracę tylko na nocki + musiałbym jeździć do pracy z tobołami, wracać, chwilę pospać, potem wykąpać się (chyba, że w pracy, ale co, mam w CV pisać, że musi być prysznic? XD), czekać na obiad, znowu chwilę się przespać i tak w kółko, przypominam, że na kartonie, jest to naprawdę w moich oczach coś nieludzkiego i tego po prostu nie zrobię. Jeśli szukam wymówek to
  • Odpowiedz