Wpis z mikrobloga

Wrzucam nagranie swojej wizyty sprzed 13 miesięcy.
Nagrywam dla siebie, co pozwala mi wrócić po kilku miesiącach do danego nagrania ocenić swoje myślenie, przypomnieć coś sobie, ocenić swój stan zdrowia w danym okresie czasu, spojrzeć krytycznie przez perspektywę minionych miesięcy czy lat. Nie nagrywam wizyt, żeby je później publikować, ale stwierdziłem, że jedno nagranie mogę opublikować skoro rejestruje wizyty od przeszło pięciu lat.

Nagranie nie zostało stworzone w celach humorystycznych i przedstawia autentyczną wizytę w gabinecie specjalistycznym na terenie województwa Mazowieckiego, choć niektóre jego elementy wydają się zabawne, nawet autorowi, z perspektywy minionego czasu i branych leków. Pamiętajmy, że każda choroba psychiczna jest cierpieniem, którego często zdrowa część społeczeństwa nie potrafi zrozumieć.

Nagranie zostało kilkukrotnie zedytowane i wycięto z niego dane wrażliwe lub inne nieodpowiednie elementy.

#psychiatria #psychologia #przegryw #depresja #psychiatra #niebieskiepaski #szpitalpsychiatryczny #warszawa #medycyna
KrzyzowiecAlfred - Wrzucam nagranie swojej wizyty sprzed 13 miesięcy. 
Nagrywam dla ...
  • 6