jaranie się takim żenującym bezbekiem utwierdza mnie że średnia wieku tutaj to teraz 13 lat, bez obrazy dla kumatych trzynastolatków, oczami wyobraźni widzę widzów patostreamów czy innego Fame MMA, ten sam poziom rozrywki
@tamagotchi: 14 lat to ja mam tutaj konto, a ty o jakiś 13 latkach piszesz. Naprawdę nie rozumiem z czym masz problem. Fame MMA też lubię oglądać i naprawdę nie widzę powodu dla którego miałbyś oceniać na tej podstawie innych - tak jak ja teraz zniżyłem się do tego samego poziomu nabijając się z twoich zboczeń związanych z kreskówkami
@evilonep: twoje zachowanie przewidziałby każdy o IQ szympansa - pierwsze co to w reakcji na nieprzychylny komentarz zajrzałeś na mój profil tylko by znaleźć coś do czego możesz się dosrać. Sęk w tym że moje zainteresowania że nie mają tutaj żadnego znaczenia i twoje zachowanie obnaża jedynie twój prymitywny infantylizm, a raczej w nim utwierdza bo został on obnażony przez zapostoway patocontent.
jak się postarasz to znajdziesz coś na mirko, bo wrzucałem czasem, teraz nie chce mi się szukać.
@tamagotchi: aż tak zboczony nie jestem żeby przebijać się przez masę obrazków z chińskimi bajkami aby potwierdzić to co napisałeś, poza tym naprawdę nie czuję takiej potrzeby.
@tamagotchi: trochę sobie strzeliłeś w stopę, bo napisałeś, że możesz się założyć o każde pieniądze po czym pokazałeś jak mieszkasz, a ja jeszcze nie ( ͡°͜ʖ͡°) Oczywiście zakład przyjmuję, pewna, darmowa kasa. Pewniejszy zysk niż na lokacie
@evilonep: Zajebiście dobrany dialog teksty, intonacja, pauzy. Wszystko jest tak realne i dobre, a przy tym zabawne że nadaje się do "Sprawy dla reportera" niejakiej Elżbiety Jaworowicz. Po prostu 24 karatowe ZŁOTO.( ͡°͜ʖ͡°)
Nie wątpię, to tylko
https://www.wykop.pl/wpis/68278125/yoshi-i-obserwacja-podworka-%CA%96-pokazpsa-samoyed/#comment-242677879
@tamagotchi: aż tak zboczony nie jestem żeby przebijać się przez masę obrazków z chińskimi bajkami aby potwierdzić to co napisałeś, poza tym naprawdę nie czuję takiej potrzeby.
oszczędzę ci tej straty, znaj moje dobro ( ͡° ͜ʖ ͡°) trzymaj jeszcze
https://www.wykop.pl/wpis/67976441/kuchnia-do-oceny-obok-lodowki-duze-szafki-z-tego-p/#comment-241547009
Komentarz usunięty przez autora
Po prostu 24 karatowe ZŁOTO.( ͡° ͜ʖ ͡°)