Aktywne Wpisy
spirityfree +153
Żałuję, że zaczęłam czytać wykopowe tagi #tinder #p0lka #blackpill #zwiazki bo zryło mi to trochę głowę i nawet nie wyobrażam sobie co musi się dziać w głowach facetów którzy tym żyją.
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
Musiałem rozjeździć zażenowanie.
Syn miał dzisiaj ślubowanie pierwszoklasisty. Niby nic nadzwyczajnego, ale wśród niektórych rodziców inba, jakby losy świata miały od tego zależeć. Szkoda tylko stresu dzieciaków ( ͡° ʖ̯ ͡°) jedna matka przeżywała, że w klasie b to coś tam zrobili, a u nas w klasie a to nie było tego i wychodzimy na dziadów. I z kim nie gada to przeżywa. Potem goście. Burmistrz i proboszcz xD chociaż ten drugi jedyny gadał z sensem. Jak tacy znamienici goście to i kwiaty trzeba, bo pani dyrektor kazała xD no myślałem że padnę. Oczywiście matki kupiły. Uwielbiam ten wioskowy kult dyrektora. Ale szczytem było, jak jedna z matek dorwała się na koniec do mikrofonu i jeb z życzeniami dla burmistrza, bo podobno miał niedawno urodziny. I śpiewają sto lat. Iks de do kwadratu. Dobrze, że mu galy jeszcze nie obrobiła. #!$%@? xD Bareja wiecznie żywy. W takich chwilach żałuję wyprowadzki na prowincję i oglądam się za powrotem do Warszawy.
#rowerowyrownik #rower #ruszmirko
Skrypt | Statystyki
czarnek naprawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Mam żonę która jest nauczycielką w małym mieście, a dawniej na wiosce, więc się nasłuchałem takich akcji :)