Wpis z mikrobloga

@clas: Po co robisz tak duzo ( znaczy sie pozniej jak sie gotuje to kipi na cala kuchenke), a ze to sos pomidorowy ktory sie na tej kuchence zeschnie do konca gotowania, to sprzatania tego pozniej na pol godziny.
@clas: Po co robisz tak duzo ( znaczy sie pozniej jak sie gotuje to kipi na cala kuchenke), a ze to sos pomidorowy ktory sie na tej kuchence zeschnie do konca gotowania, to sprzatania tego pozniej na pol godziny.


@Bloodaxis1: Nie wiem jakie masz doświadczenia ale mi nic nie kipi.
Po pierwsze to wolnowar wiec tylko pyrka.
Po drugie jak już jest gotowe to ładuje do słoika. Cześć dziele na
@clas: O jak to, gotujesz gesta jak lawa z wulkanu fasolke i nawet jak ci pyka, to wystrzeliwujace w powietrze gejzery tej lawy nie pryskaja ci po kuchence? Nie wierze.


@Bloodaxis1: Naprawdę tak się dzieje. Tylko pyrka. I jest pod przykrywka.
Jedyne zabrudzenia jakie powstają to czasami coś mi kapnie jak próbuje. Ale to dosłownie kropelka która łatwo wytrzeć.