Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +47
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy też zabieg usuwania kamienia co jakiś czas powinien być robiony, choćby nie było na zębach widocznego kamienia?
#dentysta #stomatologia #medycyna
Nie wszystkie higienistki go robią w standardzie, ale może jak poprosisz to Ci zrobi.
Zastanawia mnie jednak Twoja poprzednia wypowiedź, że sam skaling to za mało. No bo wiadomo jakie konsekwencje ma kamień, ale czy piaskowanie nie jest tylko zabiegiem estetycznym?
Wiesz co, czy mógłbym Cię poprosić w przyszłości o opinię? Kupię sobie lusterko stomatologiczne żeby sprawdzić kamień (zrobić jego zdjęcie). I przed kolejną wizytą - gdzieś koło wiosny - wyślę Ci stan ząbków moich i mojej żony i byś powiedziała czy tam jest kamień czy nie, co? :)
Spokojnie, nie takie zdjęcia się robiło ;)