Aktywne Wpisy

Aztec26626 +524
Ostatnio w miejscowości z której pochodzę (gmina Nowa Słupia, woj. Świętokrzyskie) doszło do włamania do domu prywatnego, gdzie skradziono pieniądze i biżuterię. Na grupie na Facebooku zauważyłem, że do podobnego włamania/próby włamania doszło niedaleko. Na szczęście na posesji była kamera i nagrała dwóch gagatków.
Wiem, że szansa na to by ktoś znał tutaj danych osobników jest niewielka ale nie zaszkodzi spróbować. Wykop jednak jest dobry w poszukiwaniach ( ͡º ͜ʖ
Wiem, że szansa na to by ktoś znał tutaj danych osobników jest niewielka ale nie zaszkodzi spróbować. Wykop jednak jest dobry w poszukiwaniach ( ͡º ͜ʖ
źródło: temp_file5223414242624622437
Pobierz
1-1-1-1 +66
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy też zabieg usuwania kamienia co jakiś czas powinien być robiony, choćby nie było na zębach widocznego kamienia?
#dentysta #stomatologia #medycyna
Chodzi mi o płyny które generalnie spotykamy w marketach typu Lidl Rossmann Biedronka w granicy 5 zł.
Nie ma potrzeba stosować płynu na co dzień. Za to to co robisz niweluje najważniejsze działanie pasty do zębów, wypłukując substancje służące do remineralizacji szkliwa. To jest najważniejsze, a płyn możesz dolewać do wody w irygatorze.
Z tym płynem i irygatorem,
Jeżeli w jakimś miejscu nić zaczyna się rwać lub o coś haczy, to na pewno dzieje się w tym miejscu coś złego. To w sumie dobry wyznacznik, nigdy przy zdrowym zębie się tak nie dzieje. Także na pewno powinieneś pójść na kontrolę i porobić zdjęcia RTG tych miejsc (najlepiej
Co do płynów które stosuje to zawsze jest tylko powiedziane - lokaj 30 sekund i wypluj. Nic co później.
Ps. Jeśli to nie tajemnica, to w jakim mieście leczysz ząbki? :-)