Aktywne Wpisy

drte111 +157

WielkiNos +115
Wyszłam sobie dziś o 6:00 na spacer. Idę ulicą, a na trawniku tuż obok chodnika jakiś psiarz wysrywa właśnie swoje 2 psy. Jeden z nich, ten który był już chyba po nagle sie odwrócił i chciał mi skoczyć do ręki uje ać. Psiarz zdążył psa w ostatniej chwili pociągnąć mocno za smycz. Przeprosił.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
źródło: temp_file2030933746967374700
Pobierz

Jamnikara borderka, ale w jednym ma rację - do czynszu się może dopłacać, ale do kredytu to tak średnio, skoro intercyza w grze
Nosacze super para, Patryk trochę bezbek, ale się dogadają XD
#slubodpierwszegowejrzenia
Kazda wlasnosc przed slubem zostaje w pelni jako wlasnosc osobista nie malzenska
A intercyza to chroni jego przed jej zajebista JDG
@tomek_27 nawet jak jamnikary będzie się dokładać do kredytu to nie będzie to żaden wkład w mieszkanie. Tym sposobem to jacykolwiek najemcy mogliby sobie rościć prawa do mieszkania na kredyt w którym mieszkali po ustaniu umowy o wynajem.
A jak się nie podoba żeby się dokładać do kredytu męża to może wynająć z rynku i dokładać
Jeśli tak, to gratuluję dbania o swoje interesy.
1) mieszkasz z partnerem, kredyt 2k zł, mówisz ze ma się dokładać po połowie więc płaci ci 1k zł i ty 1k zł. On nie musi płacić 2k za wynajem a Ty nie musisz płacić 2k za kredyt. Rozstajecie się po 5 latach. Wg Ciebie spłacasz go za 60 miesięcy płacenia ci
Kończę tę dyskusję, bo różnimy się u podstawy: ja nie traktuję
Ja się zgadzam z @jedna_odpowiedz: partner to nie współlokator by brać od niego hajs za wynajem. kredyciaż spłaca swój kredyt, rachunki na pół a druga połówka może rekompensować i np zafundować co roku jakiś wyjazd albo lupować potem agd, meble lub auto aby w razie rozstania każdy mógł zabrać co swoje.
@Janusz_Lubikwasa: to jest uczciwe, bo osoba płacaca 2k ma to mieszkanie na własność. W razie w, to partner płacący 500pln musi się wyprowadzic.