Aktywne Wpisy
wieszjo +742
10 PLUSÓW POD TYM WPISEM = 1 KOD PPV DLA WYKOPKÓW ( ͡° ͜ʖ ͡°) np 100 plusów = 10 kodów ppv
@Bezi77 To już tradycja przed galami PRIME. Na ostatnich galach akcja odbiła się szerokim echem i bardzo dużo plusów było, akcja trwa do momentu aż @Bezi77 nie powie stop :) Ostatnio oskubaliśmy @Bezi77 na 34 kody PPV = 1360 zł, na ile tym razem oskubiemy? (
@Bezi77 To już tradycja przed galami PRIME. Na ostatnich galach akcja odbiła się szerokim echem i bardzo dużo plusów było, akcja trwa do momentu aż @Bezi77 nie powie stop :) Ostatnio oskubaliśmy @Bezi77 na 34 kody PPV = 1360 zł, na ile tym razem oskubiemy? (
przegro_pisarz +110
Ale mnie #!$%@?ą ludzie w robocie( na stacji benzynowej robię) z tym nowym paliwem. Codziennie " a na mój samochód będzie jeździć?"( Oczywiście żadnych danych nie poda), " jak mam auto z: 2018,2017, 2014 to mogę tankować to nowe?". Wczoraj mnie z kolegą babka #!$%@?ła, przyjechała Skodą fabią I pyta nas: " mój samochód może tankować 98 bo nigdy nie tankowałam i nie wiem czy to będzie szok dla silnika?" Mówię że
PS. Co tak nagle was wywiało?
Jeszcze tylko pandaminiratka próbuje się publicznie kompromitować i zaklina rzeczywistość XD
#nieruchomosci #mieszkanie #kredythipoteczny #mieszkaniedeweloperskie
@pastibox: spadło już względem 2020 czy 2018? Może i spadki małe, ale koszt nowego kredytu x2 względem 2020 xD z ciekawości- gdy przez miesiące rosło też Ciebie wołali by pytać czy już spadło czy jednak nie? xD
Dwójka którą wywołałeś pracuje w deweloperce? Czerwonka to chyba Landlord czy coś xD
O ile musi spaść by były spadki względem
@pastibox:
Oooo Pasti znowu kłamie, stare znałem. Co jeszcze musisz sobie wymyślać by wyszło, że masz racje? xDDDD
Dawaj dowód, że chcę wziąć drugi kredyt, albo usuwaj konto (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Przecież on jest na stałych,ale nawet nie wie, że nawet jeśli (w co wątpię) to zaraz 5-letni okres się skończy i będzie miał ratkę jak wszyscy kredyciarze xD
@francoisinho:
Nie drugi na żonę, a kasa ze sprzedazy nieruchomosci A poszła by na nieruchomosc B i pytałem ze względu na to co ze zdolnoscia gdy mam JDG. Jednak ktoś kto wypowiada się z sensem na tagu a nie jak Ty powiedział, żę po pół roku też mam szansę dostać kredyt więc jak coś będziemy
REKIN BIZNESU xD
@francoisinho:
No jeśli spadek w drugim kwartale 2020 to górka niech Ci będzie ( ͡° ʖ̯ ͡°) zobacz sobie ceny dla 10 miast z mojego obrazka.
2 kwartał 2020- 6891
2 kwartał 2022- 8314 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A nadal
I od kiedy mówisz o spadkach? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@francoisinho:
nawet bez wakacji taniej niż wynajem ¯\(ツ)_/¯ a wakacje fajne mniejsze koszty w 2022 i 2023 niż w 2021 xD
rzeczywiśćie drugi kwartał 2020 to szczyt nieruchów (nie no potem wzrost o ponad 20%) podobnie jak marzec 2022 to szczyt wysokości stópek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
a czemu skończy się