Wpis z mikrobloga

KNF dzisiaj napisało, że musicie się bujać XD, żadnych wzrostów nie będzie :P

@pastibox: spadło już względem 2020 czy 2018? Może i spadki małe, ale koszt nowego kredytu x2 względem 2020 xD z ciekawości- gdy przez miesiące rosło też Ciebie wołali by pytać czy już spadło czy jednak nie? xD

Dwójka którą wywołałeś pracuje w deweloperce? Czerwonka to chyba Landlord czy coś xD

O ile musi spaść by były spadki względem
KakaowyTaboret - > KNF dzisiaj napisało, że musicie się bujać XD, żadnych wzrostów ni...

źródło: comment_1666698813QjTLcg3TGAxRMtmtEShRkb.jpg

Pobierz
Oooo i jest jeszcze nasz kredyciarz po kule XD, który kombinuje jak tu nagiąć zarobki i wziąć drugi XD. Przepraszam, że cię nie dodałem do tak zacnego grona. Ale polewka z was teraz XD

@pastibox:

Oooo Pasti znowu kłamie, stare znałem. Co jeszcze musisz sobie wymyślać by wyszło, że masz racje? xDDDD

Dawaj dowód, że chcę wziąć drugi kredyt, albo usuwaj konto ( ͡ ͜ʖ ͡)
@pastibox: ale przecież wakacje kredytowe, a w ogóle to zaraz typ ci porówna ceny z 2022 roku z tym, co akurat będzie pasować pod tezę xD

Przecież on jest na stałych,ale nawet nie wie, że nawet jeśli (w co wątpię) to zaraz 5-letni okres się skończy i będzie miał ratkę jak wszyscy kredyciarze xD
typie przecież sam ci cisnąłem, bo rozpytywałeś o drugi kredyt na żonę, nie bądź żałosny xD

@francoisinho:

Nie drugi na żonę, a kasa ze sprzedazy nieruchomosci A poszła by na nieruchomosc B i pytałem ze względu na to co ze zdolnoscia gdy mam JDG. Jednak ktoś kto wypowiada się z sensem na tagu a nie jak Ty powiedział, żę po pół roku też mam szansę dostać kredyt więc jak coś będziemy
czyli mieszkanie kupione na górce i stałe stopy wzięte dopiero po wystrzale ( ͡° ͜ʖ ͡°)

REKIN BIZNESU xD

@francoisinho:

No jeśli spadek w drugim kwartale 2020 to górka niech Ci będzie ( ͡° ʖ̯ ͡°) zobacz sobie ceny dla 10 miast z mojego obrazka.

2 kwartał 2020- 6891
2 kwartał 2022- 8314 ( ͡° ʖ̯ ͡°)

A nadal
mieszkanie na górce, stopy na stałe na górce - grunt, że są wakacje kredytowe xD

@francoisinho:

nawet bez wakacji taniej niż wynajem ¯\(ツ)_/¯ a wakacje fajne mniejsze koszty w 2022 i 2023 niż w 2021 xD

rzeczywiśćie drugi kwartał 2020 to szczyt nieruchów (nie no potem wzrost o ponad 20%) podobnie jak marzec 2022 to szczyt wysokości stópek ( ͡° ʖ̯ ͡°)

a czemu skończy się