Aktywne Wpisy

WielkiNos +26

GryzeKisiel +13
Chciałbym rozwiać wątpliwości co do tego miejsca i pierwszeństwa.
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie

Wypad w okolice Gorlic czyli w końcu zaliczone ostatnie małopolskie gminki. Mimo, że mieszkam w Krakowie to jakoś nie po drodze mi tam było. Małopolskie zaliczone w całości jako drugie województwo. Pierwsze było świętokrzyskie. Dzisiaj sporo w górę a jestem cienki jak dętka i się wymordowałem na podjazdach. Na części z nich garmin pokazywał ponad 20%
Total tiles: 17883 (+88)
Max cluster: 3534 (+0)
Max square: 38x38 (+0)
Gminki 1377 (+4)
#rowerowyrownik #kwadraty #rower
Skrypt | Statystyki
1.ściągacie plik tutaj https://zaliczgmine.pl/pages/download
2. idziecie do drukarni i drukujecie ten plik na papierze (najlepiej żeby podbili go pianką dzięki czemu mapa będzie sztywniejsza)
3. idziecie do papierniczego po zestaw flamastrów
4. spędzacie długie jesienne wieczory na ręcznym malowaniu gminek
@xyz124: każdy kolor to inny rok kalendarzowy