Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +101
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe #kumburgaz #turcja
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
mam samochód kia ceed z 2010. zawsze tankuję w niej benzynę 95. Czy mogę też tankować 98? zwłaszcza jeśli są w ten samej cenie? czym to się różni? czy można te paliwa "mieszać" tzn nalać 98 jeśli mam np pół baku 95?
#samochody #motoryzacja #kia #ceed
#samochody #motoryzacja #kia #ceed
@Davvs: Krótko mówiąc to Bartosiak odlatuje i albo wie i nakręca (dobry scenariusz) albo nie wie p------i trzy po trzy (odlot totalny).
Wydaje mi się że zamiast chodzić na drinki powinien się edukować jeśli chce mówić o świecie.
Na przykład koło minuty: gdzie są Amerykanie? Redzikowo, Poznań. Nie wiem czy już specjalnie konfabuluje dla Mariuszy czy nie wie bo go nie zapraszają na spotkania
Czyli nie zgadzasz się z tą analizą? A z czym dokładnie? Np. uważasz, że Rosja jest słabsza? USA jest mocniejsze? Europa decyduje?
:)
Żart. Wiadomo, że już więcej niczego tu nie napiszesz. Przyszedłeś, zrobiłeś g---o i myślisz, że coś wyjaśniłeś. STFU
@Mitur: A wiedzą, że tam mają zostać?
A ty bój się i dawaj dudki na księgę apokalipsy, bo cały świat zły i lepiej się poddać na zapas
@Thorrand: O k---a. Zrobiło się poważnie.
Odsłuchałem losowo - masz w komentarzu na co trafiłem. Za analizę tych bredni mi nie płacą akurat.
Czyli nie posłuchałeś... ale stwierdziłeś, że są tam brednie? :D
Ja p------ę.
Kliknąłem i się dowiedziałem od Zychowicza że od triumfalizmu w lutym 2022 (sic!) jesteśmy (nie wiem jakie my ma na myśli) w głębokim odwrocie (czy też "matni w jakiej oni się znaleźli). K---a. Ale oni grają.
Fragment @50:00
Widzę że dziś na dwie zmiany zasuwacie.
No tak... pewnie jakiś opłacony chłop siedzi z listą ludzi na których trzeba pluć, i którym trzeba robić loda :)
Bartosiak jest niewygodny z racji tego co gada, więc spamujesz, że... głupi, pijany... OSZOŁOM. Wpis taki zostanie wyplusowany i durnie pomyślą, że to wiodąca... taka OCZYWISTA narracja...
No cóż ¯\(ツ)/¯
Szczególnie zabawny jest fragment gdzieś na początku odcinka, w którym mówi że „Ameryka mogła zapobiec wojnie, przenosząc wojsko na Ukrainę” - abstrahując ze sam pomysł jest z czapy, bo niby na jakiej podstawie i jak wytłumaczyliby to światu?
Takie myślenie życzeniowe to była domena Zychowicza, a Bartosiak miał być tym twardo stąpającym po ziemi, tymczasem sam sobie zaprzecza, bo przed początkiem wojny i przy jednym z pierwszych wspólnych odcinków Zychowicz rzucił taki pomysł by wojsko USA fizycznie wkroczyło na Ukrainę, na co Bartosiak zareagował śmiechem i pouczał Zychowicza „że nie tak robi się wielką de-eskalacyjną politykę”, a teraz sam używa tego argumentu nie
@Thorrand:
nato powstrzymuje i wykrwawia rosje jedynie wspierając ukrainę bez angażowania pełni sił. nie widzę, żeby europa lekceważyła tematu i jest zgodna co do potrzeby zbrojenia i działania 'jakby wojna miała nastąpić', widać wyraźną mobilizację.
poza tym to co już koledzy wyżej pisali - amerykanie mają swoje bazy
Problem z tego typu osobami jest taki że mieszaja fakty z własną narracja pod własny
@mateo_olsztyn: no dokladnie, kilka lat temu jakas wojna w Europie straszyli, szkoda gadac :)
Ogolnie on przewiduje w przod na 5-10 lat, wiekszosc z nas na jutro, stąd dysonans.