Wpis z mikrobloga

"temat był wielokrotnie wałkowany, wystarczy skorzystać z wyszukiwarki, zamykam wątek". ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@zwodek: a wyszukiwarka jedyne, na co wskazuje, to na Twoje własne pytanie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@FrasierCrane: @StaryPijanyWyjadacz: ale to problem ludzi. Wystarczy ponownie zacząć korzystać z tych for i zadawać tam pytania oraz w innych miejscach. Gdy odpowiedź przyjdzie w którymkolwiek "kanale" to dopisać ja na to forum. Po pewnym czasie co raz więcej ludzi zacznie to robić i ta wiedza tam zostanie i będzie indeksowana. Oczywiście równorzędnie proponuje przestać korzystać z facebooka albo perfidnie zadawać pytanie na FB i wklejać link do
  • Odpowiedz
@SaintWykopek: My to mamy jeszcze szczątki informacji z dawnych forów które ktoś czasem opłaci.
Co będzie jak wszystko będzie pisane na fb ? Tam ciężko coś znaleźć albo jak fb upadnie. To będzei gorsza apokalipsa niż jak imageshack upadł :P
  • Odpowiedz
@SaintWykopek: to ja kiedys jak szukalem na jakims forum peugeota odpowiedzi dlaczego cos tam sie z-----o. Oczywiscie nikt nie odpiwiedzial ale jakos z rok czy poltora pozniej napisal do mnie na maila jakis gosc z pytanie jak ten problem rozwiazalem bo on ma to samo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bambus94 w firmie w której kiedyś pracowałem (korp IT) mieliśmy takie forum wewnętrzne do różnych rzeczy - w tym nie związanych z pracą. Raz taki jeden Karol napisał posta ze ma problem z przejściem jakiejś gry. Jakieś 2 lata później ten sam gość napisał odpowiedź, w stylu:
"Miałem dokładnie ten sam problem kiedyś i nie znalazłem rozwiązania. Udało ci się to rozwiązać?"
Śmiechom nie było końca :)
  • Odpowiedz
  • 0
@SaintWykopek i te obrazki nie istniejące na imgshacku (°° co ja się do forda natrudziłem by znaleźć j----ą śrubkę... Okazało się finalnie że były dwie a ja zderzak złamałem xD A na obrazki wszystko było -_- najdalszy wpis co mi pomógł był z 2005 z starego martwego forum ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zmorka:
ciągle żyję, nawet nie najgorzej mi się wiedzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

polecam ten styl życia, wczoraj piłem maślankę z terminem przekroczonym o tydzień - ale w odróżnieniu od ogórków była jeszcze fabrycznie zamknięta
  • Odpowiedz