Aktywne Wpisy
TurboEgo +83
czy jak człowiekowi resztki mózgu się starzeją to idzie na ryby, grzyby i interesuje się olimpiadą, gałą i polityką?
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
kontophone +208
WYKOPKi, PRZESTAŃCIE ROBIĆ GŁUPICH LUDZI ZNANYMI.
Do czasów afery z podpisikami tylko czasem na tagu #ukraina przemykał się jakiś wątek o wolskim.
Gdyby nie ta afera to bym nawet nie widział jego wpisów, nie kurde, on tego nawet nie taguje #ukraina? Nigdy nie widzę jego wpisów aż do dziś kiedy przeglądałem mirko.
Śmieszne że tak wielki autorytet dla niektórych jest totalnie nie widoczny na wykopie XD
panie wolski. Zachowujesz się pan jak zwykłe dziecko, już nie mówie nawet o tym wy%$#@aniu ludzi którzy dają panu zarobek, bo to była totalna zniewaga postawić czerwoną kreskę mazaczkiem, pan może spojrzeć w lustro?
Ale nieeee, nie było żadnych przeprosiń, jest odwracanie kota ogonem, udawania że sprawy nie ma, udawanko że pana nie boli krytyka, a potem jest usuwanie komentarzy i robienie dobrej miny do złej gry.
pan panie wolski nie zasługuje na fejm, pan zasługujesz na zaoranie, a na te książke to można kloca postawić.
Że już o fakcie marności pana kontentu sie nie wypowiem.
Z fartem, nie zapomnij zreportować xD
#ukraina #ksiazki #afera #wolski #wolskiowojnie #wykop #takaprawda
Osoba która tak traktuje ludzi którzy dają mu chleb, jest głupia, osoba która sra do swojego gniazda jest głupia, nie czytałem książki, sram na nią za to jak potraktował ludzi.
Mam bordo bo dostaje dużo plusików i tematy na głównej, nie wiem czy jest tu jakaś zazdrość pogarda #!$%@? wie czemu czy o co chodzi. Sklej i leć czytać książke. Dalsze twoje
Nie wiem czy jesteście oplacani czy taki najgorszy typ człowieka, który zeruje na potknięciach. Ale widzę typowy mechanizm brygania błotem i niszczenia człowieka, bo zle się podpisał.
Zły podpis nie oznacza ze nagle przestal cos tam wiedzieć, mieć kontakty, itd. Więc Wolski nie jest bogiem, trzeba mieć dystans, ale swiat nie jest zerojedynkowy.
@jakubz: Typ notorycznie myli nazwy miejscowości, nie zna historii kraju o którym się wypowiada, łyka fejki jak Serbowie ruską spermę, jego przewidywania są komicznie wręcz niecelne, wymyśla jakieś sensacyjne bzdury a przy tym wywyższa się jakby był jedynym człowiekiem który wie co tam naprawdę się dzieje.
@jakubz: My nikogo nie cancelujemy. To Jarosław próbuje kneblować usta i cenzurować wykop bo ktoś nie zgadza się z jego strategią zarabiania.
Hipokryzja z was mocno, gość w militariach robi od niewiadomo ilu... Pisze i opowiada skladnie i ładnie. Informacje ma cywilne.
Jak chcesz czegoś się dowiedzieć o wojnie to sobie
@Frygus96: wybitnie bawi mnie ta koncepcja w której wykop zrobił kogokolwiek znanym. Wolskiego znanym zrobił Zychowicz, wykop #!$%@? mógł i #!$%@? może, takie są fakty. Już wykop robi żeby dr nhab Napierała był sławny ale coś im nie wychodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)