Wpis z mikrobloga

• 2
@morgiel Myślę że osób palących koło tego poidełka przechodziło setki razy więcej niż leży tam petów. Po prostu kilku z nich okazało się być z-----i i to był decydujący czynnik, nie palenie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@White_power: na powietrzu też smierdzi, jeśli stoisz obok takiej osoby. Więc nadal nie rozumiem, od osoby ze zwykłym szlugiem też można się odsunąć xd
  • Odpowiedz
@banjo nie chodzi o odsuwanie,chodzi o zapach dymu w przypadku fajki i pary wodnej w przypadku iqosa i ten mi nie przeszkadza,jest to tylko i wyłącznie moja subiektywna opinia :)
  • Odpowiedz
@morgiel: pod blokiem w typowym mieście powiatowym non stop porozrzucane małpki puszki butelki bo 50m dalej jest mały sklep spożywczy. I myślisz że kto to rozrzuca? - miejscowa elita debili co mieszka w promieniu 500m ładująca swoją aeeeaaaeea kurva prawilna krew odpowiednią dawką alkoholu - nawet im kosz postawia a śmieci i tak lądują na glebie.
  • Odpowiedz
E-pety nie są takie złe dla otoczenia, nie jebią petem...

Palacze to ludzie słaby mentalnie, gorzej jak alkoholicy, bo a-----l przynajmniej odurza i może być przyjemny.
  • Odpowiedz
@morgiel: jakiś typ w-----ł kiedyś przy mnie niedogaszonego peta do trawy w parku i poszedł. Gdyby nie to, że byłem jedyną osobą w tamtym miejscu, to by się skończyć mogło niefajnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz