Wpis z mikrobloga

• 11
Patrzcie jak to się robi. Włączam serial i ogladam. Jak mi się nie podoba to wyłączam i włączam coś innego. Nie patrzę na opłacane opinie i nie pytam jak przygłup innych osób czy serial mi się spodoba tylko sam sprawdzam. Tak robcie zawsze bo Was dużo dobrego ominie.
#filmy #serial #takaprawda #protip #peripheral
kidi1 - Patrzcie jak to się robi. Włączam serial i ogladam. Jak mi się nie podoba to ...

źródło: comment_1666482707luCxAikbMfvAviiiHsyMhD.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 19
@kidi1 Zaraz, zaraz. Czyli chcesz mieć własną opinię na podstawie subiektywnych doświadczeń, zamiast kreować swoje poglądy w oparciu o domysły i opinie kompletnie obcych internautów?

Szaleństwo. Może jeszcze powiedz, że nie dołączasz do twitterowych bojkotów znanych marek. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@red7000 To jest wpis dla wszystkich, którzy pytają czy jakiś film lub serial jest dobry i czy warto oglądać oraz do tych co się srają, że jakis film ma oceny na jakichś gownostronkach opłacanych za opiniotwórcze rwcenzje ma za wysokie albo za niskie oceny.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@elukubracja_depresji Nie muszę ich oglądać. Jesli nie sprawiają mi przyjemności to wyłączam. Poza tym jest masa filmów, które mają słabe oceny a ja wracam do nich regularnie bo je uwielbiam.
  • Odpowiedz
@kidi1: prawde rzecze. Ileż to razy człowiek się łapał na tym, że bardzo sympatyczne było coś co na filmwebie miało gównianą ocenę. Często nie szukamy przecież arcydzieła, tylko czegoś po prostu przyjemnego (po robocie np.)
  • Odpowiedz
@kidi1 z jednej strony wiem o co ci chodzi i częściowo się z Tobą zgadzam ale nie do końca. Gdybym nie czytał przynajmniej pobieżnie opinii i opisów tylko próbował każdy film na pałę to za każdym razem traciłbym mnóstwo czasu na "próbowanie", a tyle czasu nie mam żeby go marnować.
Dlatego wolę wybrać coś wczesniej by wolny czas chociaż w pewnym stopniu spożytkować z przyjemnością dla ducha.
  • Odpowiedz
@elukubracja_depresji: Rzadko oglądam, moje podejście bardziej tyczy się muzyki, bo poświęcam jej więcej czasu niż filmom. Dlaczego moja opinia miałaby być mniej wartościowa niż czyjaś? To, że innym osobom się coś podoba, to nie znaczy, że mi się zacznie nagle podobać. Mogę zrozumieć, że dany film/album jest wpływowy i znaczący, ale opinia iluś tam osób nie zmieni mojej opinii na jego temat. Z gustem jest jak ze jedzeniem, każdemu posmakuje
  • Odpowiedz