Aktywne Wpisy
dexter1213 +69
#budowadomu
Mirasy i Miabele, pijcie ze mna kompot, bo nadszedl upragniony dzień( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze pewnie za miesiąc będe miał dość, ale nikt mi nie zabroni się teraz cieszyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirasy i Miabele, pijcie ze mna kompot, bo nadszedl upragniony dzień( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze pewnie za miesiąc będe miał dość, ale nikt mi nie zabroni się teraz cieszyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_9219
Pobierz
Postaram sie od dziś nie palić tego szajsu....oby sie udało, traktowałem to jak uspokajacz, ucieczke przed nerwicą natręctw (╯︵╰,)
#rzucampalenie
#rzucampalenie

@VWgolf3: Lecz się typie. Mobilizacja w rosji dzisiaj to jest to samo co czystki etniczne za cara i stalina. W Moskwie i Petersburgu nie ma mobilizacji. Jakiś Buriat dostaje wezwanie gdzie jest siłą odciągnięty od pługa mimo, że Putina widzi tylko na satelicie w telewizorze i po 6 dniach umiera. To nie jest normalne.
Czytaj artykuł, zanim skomentujesz ;)
Dlaczego mi go nie żal? Bo miał 12 dni na to aby znaleźć inne rozwiązanie - dezercja, odmowa, itd a szedł jak baran na tzeź.
No i gituwa, tylko takie zgony moga jakos wstrzasnac bezmozgimi kacapami
Mnie cieszy śmierć napastnika, ratuje to życie niewinnych potencjalnych ofiar. Jakbyś zabił bandytę który chciał cię zabić też bym się cieszył, bo uratowałoby to ci życie.
A robić nie ma komu
źródło: comment_1666420520LfFGF6ADmnzzsfnJgm7B1T.jpg
Pobierz@wladdan: To mi właśnie najbardziej nie pasuje w tej historii. Nie tylko on miał 12 dni na reakcję ale też bank. Przecież chyba poinformował swojego szefa że go zmobilizowali to co ten szef robił przez 2 tygodnie? Jeśli typ rzeczywiście był kluczowym pracownikiem to taka sprawa jest do załatwienia w max
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: a co w tym ruskim p---------u jest normalne?