Wpis z mikrobloga

@netevil: Material stary acz dory. Niemniej moglbys uscislic co wrzucasz. Wtedy bym nie odpalil czegos co dobrze znam bo widzialem nie raz.

No ale z drugiej strony dzieki za przypomnienie. Za wielkie konflikty zawsze ptops bo ta seria to im wyszla.
  • Odpowiedz
luknij z Skłodowska:)

@netevil: Widzialem wszystkie :P

BTW najlepsza robote robi "geneza" jak powstal swiay. Za cholere nie moge se przypomniec jak yo znalezc ale bylo mega. Tam sie dowiadujemy jak tworzono swiat i jak bog poklocil sie ze slawkiem :P
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@gorzki99 no ja dzisiaj oglądałem noe vs Bóg:) w--------e Noe bezcenne XD albo Piekło 2.0 XD kurde goście mają mega rozkminy naprawdę szkoda że nie pociągnęli tego dalej bo dla mnie Sławek vs Bóg to mega:)
  • Odpowiedz
@netevil: Serio nie jese sobie w stanie teraz przypomniec jak wygoogloac to o co mi chodzi. Jak "zrobili ziemie" Wtedy slawek z bogiem jeszcze byli kumplami. Polecam bo to jest zacne :P

BTW Juz z tych normalnych odcinkow to widziales balladyna vs. alina? jak nie to polcam :P
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@gorzki99 no witam w klubie XD ja jak widzę te trendy na TikTok it'd itp to może i ok ale z drugiej strony to totalnie tego nie ogarniam. Jest jeden ziomek z US co ciśnie bekę z tego XD
  • Odpowiedz