Chryste Panie ileż można odgrzewać tego samego kotleta. Naprawdę polska kinematografia musi być taka infantylna i męcząca? Ale i tak pewnie fajnopolacy pójdą na randkę ze swoją Grażyną na tego gniota xDDDD Ach szkoda gadać przepraszam uniosłem się, ale na yt wyskoczyła mi reklama Listów do M 5 i aż mi się srać zachciało xDDDD
@KRZYSZTOF_DZONG_UN Skoro kręcą to znaczy, że sprzedaje się znakomicie. Jak chcesz oglądać ambitne filmy to trzeba iść do takiego zlokalizowanego w piwnicy pod pubem z craftowym piwem.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: no dobra, ale czym to się różni od trzydziestego filmu / serialu marvela o superbohaterach? Przynosi hajs to produkują i tyle. Nie ma tu znaczenia ani kto to produkuje ani gdzie to produkują.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN wszystkie te filmy są dokładnie takie same, a produkują ich rocznie prawie 10. Polskie kino - z naprawdę nielicznymi wyjątkami - to kupa gówna. Dla grażynek są Listy do M i Planety Singli, dla Karyn i Sebixów są Pitbulle, Furiozy i inne gnioty Patryka Vegi, a dla najmlodszej, lecz równie głupiej młodzieży otepionej TikTokami są gnioty typu Apokawixa.
Polskie kino to dno i kilometr mułu, ponieważ odbiorcy - normictwo -
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: lecą na tytule bo pierwszy film był na prawdę fajny, ciepły, wzruszający i po prostu fajny. Każdy następny co raz to lepszy ale dobrze się tytuł kojarzy.
@PrawaRenka: @ziuaxa: pięknie Was poniosło, polskie kino to nie tylko głupie komedie, jest mnóstwo dobrych filmów w ostatnich latach, są dobre seriale na licencjach HBO, Canal +, nawet Netlix. Nawet ten straszny TVN oprócz Listów do M wyprodukował choćby film o Komendzie, który zebrał dużo nagród. Na całym świecie kręci się mnóstwo mass-syfu, który się tanio produkuje i szybko spienięża w kinie. Między tym wszystkim trafiają się dobre
#film #polska #boldupy #przegryw #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
źródło: comment_1666171530dgVHjcKx0uNMh8lVcKy6wV.jpg
Pobierz@KRZYSZTOF_DZONG_UN: cholera przegapiłem M3 i M4 xD
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: tak długo jak będą chodzić do kin na to. Przygotuj się na "Listy do M 15" w 2032.
Polskie kino to dno i kilometr mułu, ponieważ odbiorcy - normictwo -