Aktywne Wpisy

mirko_anonim +107
✨️ Rozwód po półtora roku małżeństwa – moja historia Ⓘ
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej

Misaka +150
źródło: G37upXhXQAAqmzJ
Pobierz

#hotelparadise
źródło: comment_1666132644O2Xb1QGrtEBqBCNWrT94Ep.jpg
Pobierz@Amikamamy
Szczerze to nie widzę żadnej różnicy między nimi a Grześkiem z Magdą. Wieczne tarło, ku uciesze boomerów. Krindżówa straszliwa, mogliby wylecieć
Jeszcze się w żadnej edycji nie zdarzyło, żeby to laska odstawiła typa po skonsumowaniu. Adam, Rumun, Marcin, nie mieli jeszcze damskiego odpowiednika xD
relacja Wentyla to jakby z domu uciech ,na panienkę pstryknąl paluszkiem na panienkę i ,,zadziałał''
tyle że Magda Angeli do pięt nie dorasta jeśli chodzi o szanowanie się samej siebie :)
@sesame0il: a gdzie ty to widziałeś? oglądamy chyba inny program,
bo Adam to zachowywał się w stosunku do dziewczyn jakby miał szlaban na jakiekolwiek bliższe relacje