Aktywne Wpisy
Kielek96 +56
Brazylia 2006 ależ to były dziki, zazdroszczę każdemu kto mógł ich oglądać na żywo.
#mecz #pilkanozna
#mecz #pilkanozna
AtriumCarceri +12
#przegryw lat 17, jakas kolka cziperki, czerwiec to matka dupska nie truje o bude. A ty wlasnie swoim hordziakiem ladujesz w howling fjordzie zeppelinem, podjarany bo pierwszy raz wiadomo... prywacik bo bieda, ale wspomnienia bezcenne, ano i taka muza leci
to juz nie wruci
to juz nie wruci
Zasada "jakoś to będzie" do samego końca XD
Ehhh :)
#nieruchomosci #kredythipoteczny #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie
@PdG_PL: Nie wydaje mi się. Akurat moi znajomi, którzy nadpłacają robią to od razu, bo na tych odsetkach wychodzą śmieszne różnice i nikomu się nie chce.
Z moich obserwacji: niewielka część nadpłaca lub oszczędza, a prawie wszyscy traktują to jako darmowy hajs za który można kupić nową pralkę w Media Markt, a potem jakoś to będzie™.
@mickpl
Cóż, ja i moi znajomi robimy tak jak napisałem
¯\_(ツ)_/¯
Pesymistyczny scenariusz jaki zakładałem to to, że min. 50% będzie nadpłacało przynajmniej w wysokości raty.
Przemawiało za tym absolutnie wszystko. Niepojęte.
@statystyczny_yt: A jakie mamy alternatywy? Konfa?
@Faynem: Weź ty chłopie wróć na matematykę bo #!$%@? bzdury. Dla kredytu 200k przy kredytowaniu do 2040 w przypadku zachowania tej samej wysokości raty, ale skróceniu okresu kredytowania (w przypadku zainwestowania 20k),
Chyba Ty. I już Ci tłumacze dlaczego.
@emil-hogan:
Czemu aż do stycznia? W grudniu jest najsensowniej nadpłacić kasą zebraną za okres sierpień-listopad bo w grudniu już będziesz miał ratę odsetkową.