Wpis z mikrobloga

Mirki jaki system kamer polecacie do monitoringu domu? Chcę monitorować podwórko oraz garaż, znalazłam zestaw dwóch bezprzewodowych kamer o nazwie Imou Cell Pro, mieliście z tym styczność, a może polecacie coś innego?

#monitoring #dom #nieruchomosci #smarthome #niebezpieczenstwo #kamery #homesmart #home #mieszkanie
capulus - Mirki jaki system kamer polecacie do monitoringu domu? Chcę monitorować pod...

źródło: comment_1665996284Lxz6oceHjZ80RbZKl7jcNE.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@capulus: Reolink. Świetna relacja jakości do ceny, dobrze sobie radzi po zmroku, dodatkowo ma fenomenalną apkę, która pozwala Ci filtrować nagrania zgodnie z tym co na nich jest (ludzie, pojazdy) i konfigurować strefy detekcji i czułość dla każdej z kamer osobno. Wszystko bez żadnych dodatkowych abonamentów.
  • Odpowiedz
@capulus: prawdziwy monitoring to DVR musi miec z HDD a nie jakies guana z karta SD, Hikvision, BCS, jest tego troche i sie nie znam. Ale DVR musi byc. Sam mam tapo 200 ale to zabawka, latajaca mucha wyzwala alarm.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@capulus: jeśli rzeczywiście ma to być monitoring z prawdziwego zdarzenia to musi to być zestaw po kablu z rejestratorem, jeśli tylko podglądacz czy żona wróciła albo co robi pies to wystarczy takie Imou.
  • Odpowiedz