Aktywne Wpisy
kuba181797 +33
Chyba jedyne co mnie niesamowicie denerwuje w naszej ukochanej branży to, że 90% programistów jest przegrywami. Chłop 25-35 lat i nosi przepocone koszulki z marvela czy innymi pokemonami, niedopasowane jeansy i sportowe buty które nie mają za grosz stylu - czasem mam wrażenie, że to są po prostu dzieci w ciele dorosłego mężczyzny. Nie pogadasz jak facet z facetem bo jedyne na czym się zna to IT. Zapomnij o rozmowach na temat
Jacques-Pierre +552
#mikrokoksy #warszawskikoks #silownia
Lepszy szacunek swoich fanów będzie miał za bycie wiernym swoim ideałom i dążeniu do bycia lifetime naturalem
Ile można to samo ciągle postować xD
@Wormditt: pewnie zesralibyście się jeszcze bardziej, nabijając mu większe zasięgi. Ileż można ludzie
@MirkobIog: co jak co ale za bieganie go szanuje, ale nie wiem jakim cudem w pół roku treningów przy tej masie pobiegł 5km poniżej 20' XD
@dsomgi00: każdy, kto pracuje w swoim zawodzie? Chłopek macha sobie sztangielką, później nagrywa z tego filmik i zarabia pieniądze. Drugi idzie do kołchozu na 8 godzin i też zarabia pieniądze. They are the same picture.
do Owcy mam tylko jeden zarzut, nic więcej. Szanuje za projekt WK i to, że promując sport na jutubach udało im się zrobić interes życia. Jednak na dłuższą metę jest to robienie dzieciakom krzywdy.
Zdecydowanie bardziej przysłużyli by się społeczeństwu prowadząc szczerą kampanię jak brać i co robić, żeby minimalizować ryzyko problemów zdrowotnych będąc na testosteronie. W naszych czasach nie jest już to temat tabu a może by i uratowali
@Saprofit: "Tylko" jako wsparcie regeneracyjne, na performance sam w sobie nic a nic, jednak to regeneracja przekłada się na performance. A dawki dla 100kg chłopa w sportach wytrzymałościowych są 3-4x niższe niż dla takiego samego co trenuje kulturystykę bo tutaj liczy się układ sercowo-naczyniowy i oddechowy, który nie może być nadto obciążany przez SAA.