Wpis z mikrobloga

• 3536
Elo, szukam Roberta, który jest z Jeleniej Góry, był na koncercie Fagotów w piątek we Wrocławiu i zgubił portfel.
Kolega pisał do niego na LinkedIn, szukałam na fejsie, ale bez skutku.
W związku z tym, że jest programistą i jest fanem twórczości Walaszka, to istnieje niezerowe prawdopodobieństwo, że ma tutaj konto, więc postanowiłam szukać i tutaj ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zaplusujcie w goronce, może Robert znajdzie tu portfel ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak się nie uda go znaleźć w internetach to jutro po prostu odniosę go na policję, chociaż myślałam że internety znajdą go szybciej.
Oczywiście portfel zostanie zwrócony po weryfikacji- właściciel raczej będzie wiedział co znajdowało się w środku I będzie w stanie podać sam swoje personalia.
#wroclaw #jeleniagora #walaszek #braciafigofagot #programista15k
  • 125
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krave: Roberta ktoś widział w Hiszpanii, na Santiago Bernabeu, ale będzie ci go ciężko znaleźć bo Alaba z Militao schował go do kieszeni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wychwalany: miałem sytuację, że na przystanku znalazłem reklamówkę, a w środku portfel, dokumenty, jakieś wyniki badań etc. Zajrzałem do portfela, a tam dowód osobisty i kasa. Zadzwoniłem na 112, powiedziałem, że na tym i tym przystanku leży reklamówka z taką zawartością, jest portfel, nie otwierałem, nie zaglądałem, nie chce tego zabierać żeby nie zostać podejrzanym o cokolwiek. Przyjechał, radiowóz, wszystko zgarnęli, podziękowali i essa.
  • Odpowiedz
@krave Siema tu Robert, to ten drugi ziomek z którym później poszłaś zrobił Ci to dziecko a nie ja. Ja jestem jeszcze prawiczkiem, to nie moja wina że nic nie pamiętasz, mogłaś nie pić tylu drinków! Nie szukaj mnie więcej
  • Odpowiedz
@StoSloty1488: ja kiedys znalazlem jakas platynowa karte tajwanczyka xD nie wiedzielismy co zrobic wiec zadzwonilismy na nr tego banku, malo kto tam po angielsku gadal ale w koncu kogos nam dali i powiedzial ze karte zablokowali a my mozemy ja odniesc do ambasady albo na policje xD dzwonilismy z tel kolegi babci gdzie wiadomo ile babcia wyda miesiecznie, a doladowanie trzeba, bo konto straci waznosc, zeszlo duzo keszu wtedy z
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@krave: przechodzilem ostatnio to co Ty z tym, że znalazlem plecak bez dokumentow, z telefonem w srodku bez karty sim i pare innych przedmiotów :D sytuacja nie do przejscia, na policji plecaka nie przyjmą, jedynie mozna zaniesc do biura rzeczy znalezionych i ma się na to 2 tygodnie, w przeciwnym wypadku sa konsekwencje za przywlaszczenie mienia :D ogolnie udalo mi sie znalezc wlasciciela wkladajac swoja karte sim i czytajac powiadomienia.
  • Odpowiedz
a co miałam zrobić, w-----ć w krzaki?

@krave: ja bym w-----l, a tak na serio to bym ominął łukiem. Same problemy z takiego znajdowania portfeli.

Nigdy więcej.

Ale postawę pochwalam. I happyendu życzę.
  • Odpowiedz
@krave

właściciel raczej będzie wiedział co znajdowało się w środku I będzie w stanie podać sam swoje personalia.

no hejka, pieniądze i Robert ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz