Wpis z mikrobloga

@skizo: oczywiscie ze nie, a co mam zlego w tym widziec? wywal z wlasnej kieszeni (rowniez) x baniek, masz podziekowania od x politykow, zalenski chyba sam tez dziekowal, z azova tez, tu raptem jakis pajac pisze ci zebys 's--------l' no to dochodzisz do wniosku ze w zasadzie dlaczego mialbys na to w---------c tyle wlasnych pieniedzy - przeciez pieryliard ludzi nad tym pracuje nad tym pracuje w tej firmie, x rzeczy
  • Odpowiedz
@hekktik: nikt mu tego nie napisał za darmo. Musk zaczął p-------ć o jakiejś pomyłce (XDDD) w oddaniu Krymu Ukrainie i że wojna powinna się zakończyć referendum.
  • Odpowiedz
@hekktik piszesz do mnie ze pominąłem kolejność wydarzeń a sam jesteś nie na bieżąco. Poczytaj sobie co ten pajac wyczyniał na Twitterze tydzień temu. ( ͡~ ͜ʖ ͡°) melnyk za te słowo ma u mnie szacunek, tak powinno się prostować frajerów, którzy przeliczają życie ludzkie na pieniądze.
  • Odpowiedz
Szkoda ze nie da się ściągnąć tych Starlinkow z orbity, bo pewnie gdyby się dało to ukraińcy dawno by mu je zwrócili. To się nazywa honor

@heterodewiant44: xddddddddddddddd wygrales. az zaplacilbym zeby zobaczyc kto takie wysrywy produkuje
  • Odpowiedz
@hekktik czy ty nadal nie rozumiesz ze nikt nie kazał mu ofiarować tej pomocy Ukrainie? Zrobił to dobrowolnie, teraz wycofuje się i każe za wszystko zapłacić. Tak się zachowuje człowiek z klasą? No nie. TO pajac który uważa się za Zbawiciela świata i myśli że wszyscy będą mu nadskakiwać bo ma pieniądze. Obraził się bo myślał że Ukraińcy padną na kolana i będą całować go po stopach. No niestety. To bardzo
  • Odpowiedz