Aktywne Wpisy
robertx +457
GdzieJestBanan +43
Pytanie głównie do #rozowepaski, bo opinia niebieskich będzie pewnie jednoznaczna.
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
#gotujzwykopem #tatacontent #rodzicielstwo
Pełnowartościowy posiłek
@c3po: u panie, to witaj w klubie zdrowego żywienia. Ze swoimi synami ustanowiliśmy w sumie kilka lat temu cotygodniowy fastfood day, co środę żywimy się zdrowo z rotacyjnie zmienianych źródeł:
- kebab,
- pizza,
- Macdonald/KFC
- chińczyk.
Małżonka z początku trochę marudziła, ale wobec bardzo zdecydowanego oporu wszystkich zainteresowanych, tak zostało :)
Co na co? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@walerr: a moja córka studiuje równocześnie medycynę i prawo i jeździ na Erazmusa