Wpis z mikrobloga

tu chodzi o każdego będącego w stanie udzielić pomoc, ktoś musi mieć ładne kompleksy skoro sformułowanei "przejście, z drogi" traktuje jako jakąs próbe dominacji :D

@Radus: haha to mi przypomniało, jak za dzieciaka byłam na "bitwie pod grunwaldem" coś ok 2000 roku, ale chyba wcześniej. Tłum ludzi (ale nie taki jak przy późniejszych rekonstrukcjach) i nagle słychać "PRZEJŚCIE" i szedł on, nie był to Wielki Mistrz Krzyżacki, ale na pewno
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
zastanawiam sie jak to jest zemdlec
@kawazrana:
Wyobraź sobie, że jesteś czymś zmęczona. Przypomnij sobie, jak wróciłaś z np. długiego spaceru, jakiejś ciężkiej pracy i z taką mega ulgą możesz sobie w końcu usiąść, bo aż nogi mrowią. No to właśnie taki stan zmęczenia nagle Cię ogarnia i bardzo szybko rośnie, aż faktycznie nie masz siły już stać i nogi się pod tobą uginają. Do tego zaczyna ci brakować tchu
  • Odpowiedz
@MlodyWilk xDd moja dziewczyna się kiedyś przewróciła na rowerze dosyć poważnie i poszliśmy do szpitala żeby ją przebadali, babka ją bada świeci w oczy itd itp i ja stojący obok mdleje tak samo xD
  • Odpowiedz
@CenturionWodka: O teraz jak jestem na twoim profilu to widzę,że po prostu zaczepiasz ludzi obrażając ich.

Teć mi napisałeś takie bzdurne g...o. Ile ty kurde masz lat ?

Co za debil.
Dla reszty poczytajcie jego wypowiedzi na profilu, koleś to typowy seba co
  • Odpowiedz