Aktywne Wpisy

simpiara +305
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +8
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Komentarz usunięty przez autora
@s_theCapt: Bo Polak w samochodzie czuje się jak KTOŚ! Nie będzie jakimś durnym pociągiem jechał ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
@s_theCapt: no tak, ale tak jak napisałem, z Katowic do Krakowa mam po 50 połączeń różnych przewoźników i często jest tam tak, że siedzą po 2 osoby na cały wagon, więc
@KopecyFan: dobra, o ile jeszcze z przykładem Kraków - Katowice poniekąd jestem w stanie to zrozumieć, to nie uwierzę, że pociąg na trasie Warszawa - Kraków/Katowice jeździłby pusty, skoro w każdym
W nocy jeżdżą autobusy. Na torach nocami jeździ cargo.
@woda_saguaro: no nie bardzo. ja bym chciał dosłownie jeden pociąg, choćby w 3 klasie z drewnianymi/plastikowymi siedzeniami, za który mógłbym płacić 1,5 normalnej ceny, byleby nie gnić przez 5h na dworcu. Nie wydaje mi się by to były aż takie duże wymagania.
Tymczasem
źródło: comment_1665600129sEY98izn2Ydp4jORt86BLV.jpg
Pobierz@bezbekpol: bo pewnie pasażerowie o takich godzinach by wysiadali w środku nocy na dworcu końcowym i mniej ludzi by było i się nie opłaca.
dodatkowo na trasach masz 2-3 pociągi o fajnych nazwach a kiedyś je trzeba umyć i