Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +781
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Gorące zawalone typem, który przywiózł śmieci do Lidla i się dziwi, że nie chcą mu za to zapłacić xDDD
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
źródło: temp_file4043699005369485722
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@s_theCapt: Bo Polak w samochodzie czuje się jak KTOŚ! Nie będzie jakimś durnym pociągiem jechał ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
@s_theCapt: no tak, ale tak jak napisałem, z Katowic do Krakowa mam po 50 połączeń różnych przewoźników i często jest tam tak, że siedzą po 2 osoby na cały wagon, więc
@KopecyFan: dobra, o ile jeszcze z przykładem Kraków - Katowice poniekąd jestem w stanie to zrozumieć, to nie uwierzę, że pociąg na trasie Warszawa - Kraków/Katowice jeździłby pusty, skoro w każdym
W nocy jeżdżą autobusy. Na torach nocami jeździ cargo.
@woda_saguaro: no nie bardzo. ja bym chciał dosłownie jeden pociąg, choćby w 3 klasie z drewnianymi/plastikowymi siedzeniami, za który mógłbym płacić 1,5 normalnej ceny, byleby nie gnić przez 5h na dworcu. Nie wydaje mi się by to były aż takie duże wymagania.
Tymczasem
źródło: comment_1665600129sEY98izn2Ydp4jORt86BLV.jpg
Pobierz@bezbekpol: bo pewnie pasażerowie o takich godzinach by wysiadali w środku nocy na dworcu końcowym i mniej ludzi by było i się nie opłaca.
dodatkowo na trasach masz 2-3 pociągi o fajnych nazwach a kiedyś je trzeba umyć i