Wpis z mikrobloga

Mirki macie jakąś fajną aplikację do maila? Korzystałem z Spark'a, była super ale teraz, że w wersji darmowej dodają opis "wysłane z Spark" (plus lekkie podejrzenia względem prywatności) postanowiłem zmienić klienta.

Ważne aby miała możliwość customizacji po przez połączenie kilku skrzynek, wyłączenie powiadomień z danego maila czy też "kolorowanie" maili (aby wiedzieć na którego maila przyszła wiadomość).

Z alternatyw zobaczyłem pocztę od Apple - ma dużą customizację ale nie ma np. możliwości wyłączenia powiadomień z danej skrzynki + wersja na iPhone jest mega okrojona w tym.

Jeszcze znalazłem "Edison Mail" ale apka na Mac OS jest niedopracowana względem apki na iOS - bo nie da się wyłączyć wyświetlania danego konta w "All inboxes" (wiem, że to głupie ale akurat mam takiego maila na którego przychodzi mnóstwo spamu i tylko raz na jakiś czas zaglądam tam jak potrzebuje)

A wy Mirki jakiego klienta polecacie na iOS i Mac OS?

#ios #iphone #macbook #apple
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xerox75: To fakt, ciężko trochę się czyta ale ja na szczęście nie prowadzę konwersacji w mailach - przeważnie wysyłam maila i tyle. Tak samo odbieram i koniec
  • Odpowiedz